Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kia Ceed levé zadní kolo do A

Od: jaskin odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, při koupi jsem to ani neřešil ale poslední dobou si všímám skoro u všech Ceedů první generace že mají zadní kola většinou obě do A. Já mám jen jedno.
Guma se nesjíždí, auto nehučí, v zatáčce krásně drží ale pro zajímavost čím to je?
Pokud vím ta zadní ramena nejdou nastavit, je vyběhané uložení či samotná ramena?
To samé u Focusů.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

0x
Spodní ramena, přesněji silenbloky ale hlavně unavené pružiny, nemáš jednu prasklou?
jaskin
hodnocení

Nene vše v pořádku.
007cz
Může být jedna novější, už měněna. Na jaře na zadní nápravu u ED Ceedu skončila kampaň. Pokud by jsi navštívil autorizak, tak by ti nastříkali podvozek a vyměnili zadní Nápravnici i s rameny...zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]