Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nafta bez bio složky a aditiva

Od: patrikmth odpovědí: 7 změna:
Zdravím, momentálně tankuju obyčejnou naftu u globusu a přidávám aditiva vif.
Napadlo mě začít tankovat naftu bez bio složky a k tomu stále přidávat aditiva nebo už by to bylo moc? Případně co tankujete vy ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsem pro obycejnou naftu s aditivem VIF.

souhlas jezdím a normální ropu od ona a normální 95 taky od ona. Do nafty dávám VIFko, do benálu nic.

Jinak syn zkoušel na radu našeho mechoše N95 od eurooil- zjistil jen jedno-stejná spotřeba vyšší náklady!

hodnocení

0x

Která nafta to je? Myslel jsem, že v naší naftě biosložka i po zrušení nařízení v EU stále je...

patrikmth
hodnocení

EuroOil nabízí diesel bez bio složky

hodnocení

0x

Benzina Verva 100 nebo do M9R Verva Diesel.

EuroOil bez biosločkyy BA95 Optimal

doplněno 18.07.21 13:52:

Auta, co mají BA98 (TSFI a TSI) mají tuším tohle palivo mimo jiné i proto, protože se do 100 a 98 octanů ta biosložka nedává. Jen do 95ky.

olinl
hodnocení

0x

Pokud na tu biosložku není auto přímo stavěné, dával bych bez biosložky a trošičku aditiv.

xenofob
hodnocení

0x

na naftu bez biosložky mam asi o 20 km delsi dojezd ..davam 4 vicka vif aditiva na nadrž

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]