Zdravíčko Opět si du pro radu Nová geometrie, nové čepy řízení, i čepy na ramenech, tlumiče i pružiny plus uložení také nove, ložiska na obou stranách taktéž Můj problém :při rychlosti nad 90 mi vibruje volant pod plynem je to lepší jak mile ale sundam nohu s plynu a dám neutrál tak katastrofa až strach Při plném rejdu např na parkovišti mi přijde že přední kola jakoby tahám po zemi je jedno jestli dám plný rejd do prava nebo leva, nic nekřupe, ani žádné jiné zvuky nedělá Myslíte si že je to jsou poloosy? R. Laguna
tazatel se baví o "kolech", ale myslím, že to může dělat i jen jedno kolo, snad výměna dílů proběhla dobře, já po výměně ložiska změřil házivost u levého náboje tak, že jsem ho podepřel, aby bylo ve vzduchu, zařadil 2. stupeň, pustil spojku a kolo se točilo-grafitovou tužkou jsem se přibližoval brzdovému kotouči, kdyby házelo opravdu víc, tak se to dá takhle poznat, ale přesnost "hodinek" to nenahradí.
další otázka je, zda geo proběhla opravdu dobře
Dělalo to i před výměnou těch dílů, nebo až po výměně?
tu
Když jsem to auto pořizoval tak tam byli totálně vymlacene čepy a to tak že sem to raději nechal odtahnout přímo do servisu Nedalo se s tím jezdit ani 50 Vše co jsem zmiňoval prováděl servis geometrie a vyvážení kol jsem dělal dokonce 2x Půjdu přehodit na ty kola a uvidíme co to udělá Jediné co není nové jsou ramena a poloosy
řízení je bez vůlí na hřebenu a tyčkách (ne čepech, ty jsi měnil)?
tu
Ano čepy všechny nové Trápilo mě hlavně ty vibrace nad 90 km a ty po prehozeni kol již ve volantu nepocituji Řízení co jsem kontroloval je dle mého v pohodě (snad teda jelikož ta tyč řízení je rezavá jak liška a to je hodně slabě řečeno) Myslím že mi nejspíš upadlo závaží na kole Všiml jsem si dvou černých fleku ze vnitřku kola asi lepidlo Kola nechám ještě převážit Ale i tak nikdy by mě nenapadlo co dokáže takové závaží, a už vůbec ne že to zmizí když ty kola přehodím Moc děkuji kluci, takhle na dálku určit příčinu klobouk dolů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.