Zdravím všechny, všiml jsem si, že mi auto v poslední době děla divné zvuky když stojím a při jízdě jsem si toho všiml taky. Je jedno jestli jedu 30km/h nebo 120km/h. Auto VW Golf 1,6 tdi, najeto přes 280 000 km. Je to takové hvízdnutí, ve videu jej lze slyšet při přidání plynu. Jednou, či dvakrát došlo ke ztrátě výkonu a auto přešlo do nouzáku. A žádná kontrolka nebliká a na malé diagnostice nic nesvití. Ještě mě napadá, že Občas ten zvuk slyším, když řadím na vyšší stupeň. Za radu předem děkuji.
Pokud padlo do nouzáku tak je zapsaná chyba. Často regulace turba, může být i děravá hadice za turbem/ ruplý intercooler a propouštět jen při vyšším tlaku..
Múže nejt rupla hadice u turba normalně to nepoznáš až když se v otačkách turbo natlakuje tak se prasklina rozevře uteče vzduch a de do nouze Taky ti tam mohli lecos nakousat kuny Sundej dekly a prohlídni to z vrchu i ze spoda
franta137
Jen se zeptám, doma to asi nezvládnu opravit že? Případně dá se s tím chvíli jezdit než auto upíchnu do servisu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.