Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné zvuky u auta

Od: franta137 odpovědí: 3 změna:
Zdravím všechny, všiml jsem si, že mi auto v poslední době děla divné zvuky když stojím a při jízdě jsem si toho všiml taky. Je jedno jestli jedu 30km/h nebo 120km/h. Auto VW Golf 1,6 tdi, najeto přes 280 000 km. Je to takové hvízdnutí, ve videu jej lze slyšet při přidání plynu. Jednou, či dvakrát došlo ke ztrátě výkonu a auto přešlo do nouzáku. A žádná kontrolka nebliká a na malé diagnostice nic nesvití. Ještě mě napadá, že Občas ten zvuk slyším, když řadím na vyšší stupeň. Za radu předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Pokud padlo do nouzáku tak je zapsaná chyba. Často regulace turba, může být i děravá hadice za turbem/ ruplý intercooler a propouštět jen při vyšším tlaku..

hodnocení

0x
Múže nejt rupla hadice u turba normalně to nepoznáš až když se v otačkách turbo natlakuje tak se prasklina rozevře uteče vzduch a de do nouze
Taky ti tam mohli lecos nakousat kuny
Sundej dekly a prohlídni to z vrchu i ze spoda
franta137
hodnocení

Jen se zeptám, doma to asi nezvládnu opravit že? Případně dá se s tím chvíli jezdit než auto upíchnu do servisu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]