Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eko poplatek

Od: samson® odpovědí: 9 změna:

Mohu koupit zavhovalou Felicii od pána, který má ZTP a neplatil eko poplatek. Při přepisu na mne budu muset eko poplatek platit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

5x

Jestli správně rozumím dotazu, tak ekopoplatek platit budete.

hodnocení

4x

Ano Budete.první převod po osvobozeném (ZTP,dědictví.) je zpoplatněn!

kare
hodnocení

4x
Platit budete, záleží zda je vyplněná směrnice EHS/ES, dle které se určí výše poplatku.
Pokud chybí musíte mít potvrzení od Dekry o tom jakou směrnici plní, často chybí u dovozových aut nebo při změně velkého TP.

hodnocení

2x

Ano, budete platit, pokud v techničáku není uvedeno z dřívějška, že byl poplatek uhrazen.

hodnocení

Děkuji za odpovědi.Poplatek nebyl nikdy uhrazen.

tak ho uhradíte Vy.

Přeji hezký víkend.

hodnocení

Tak to nepřepíšem, aje to auto na dva roky a pak se vyřadí z evidence, stejně v tom budu jezdit jen do obchodu a do svého lesa.

Pokud se dobře znáte,tak to může zůstat na "něho" Měl jsem taky takhle auto psané na souseda od vedle a z důvodu ekopoplatku (5000kč) jsme to nepřepsali.Mělo to být do konce STK a nakonec jsem na tom opravil kde co a měl jsem "to" 5let :) Loni na podzim likvidace :(
hodnocení

Známe se dobře, je to spolužák, tak nic přepisovat nebudeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]