Ahoj.Další problém s mojí babičkou Začalo kovově klapat od pravého předního kola.Ale jen bez plynu! Když je tam kvalt a nebo není,tak cvaká-klepe od prav.př.kola..Když je pod plynem a nebo se dotknu brzdy,tak ticho.? Skrz alu kolo je vidět brzda a zdá se ok.Závaží taky neklepe o brzdič.Napadá mě už jen homokineták? Je to tedy 1,3 MPI doplněno 15.07.21 09:47: VYŘEŠENO! Byla to ta objímka na poloose.. tlumič kmitůAle už jsem sháněl kloub a nikde nenašel s kroužkem na ABS ?
Manžeta je ok Najeto 263tis.. Nevím,jestli to někdo předemnou měnil . Pasovala by tam poloosa z Favorita? Má někdo zkušenosti? Mám 50kw a to už s poloosou zamává
To jsem dělal hned jako první.. Ale ten zvuk je přesně jako povolený kolo.. Vraků jsem měl spoustu a tak mě hned nějaký klepot nerozhodí.Poloosu už jsem neřešil léta..Tak proto se ptám
A ten dynamickej tlumič na poloose se ti neprotáčí? Mě to bouchalo při projetí zatáčky, kdy kolo ihned dostalo jinou rychlost a tak to divně bouchalo a vrnělo. Protáčel se v gumě.
Začalo to dneska.Zkontroloval jsem jen dotažení kola a brzdy skrz alu disk.. Před nedávnem jsem měl kola dole a nic tam podezřele nevypadalo.. Silentblok by tahal auto ke straně a gumovalo by to..to už jsem zažil na Fáčku..
Nakonec ta objímka poloosy-tlumič kmitů..Ale nikde jsem na netu nenašel prodejce,kterej by prodával kloub s kroužkem na ABS..Bez kroužku jich je spousta.Krouzek mají zvlášť,ale dozadu na brzd.buben..Prumerem by na poloosu nešel..Sice teda kloub teď nepotřebuju,ale co kdyby v budoucnu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.