Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky je 1.2 puretech turbo od Peugeotu?

Od: petrko odpovědí: 4 změna:
Zdravim, chci koupit peugeot 308 1.2 puretech. 81kw 2014. 120tisic najeto. Mate nekdo zkusenosti? Dostal jsem se k nemu zcela nahodne ale libi se mi a jezdi hezky. Mate nekdo zkusenosti? Nasel jsem pouze novinarske texty ale hledam neco z realnyho sveta. Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

staci se podivat na to auto na zvedaku...vse poddimenzovane, napravy to je zmet ramen pák atd, zadní tlumiče upevneny pod takovym ostrym uhlem že človek neveri že to funguje...motor jako mlýnek na kávu...

samozřejme nove to jezdi a funguje ale neni to auto ktere vydrži dlouhou dobu...ale to dnes až na par vyimek nebude žadne...tak do toho, s vedomim že je to auto na 5-6 let

petrko
hodnocení

No jesli by to jeste vydrzelo 5-6 let to bych byl happy

000
hodnocení

0x

Jeden z mála problémů které tyhle motory měli a to je právě kvalita rozvodového řemene ktery běží v oleji.Začne se drolit a ucpává kanálky rozvodu motorového oleje i sitko saní.Mužete díky tomu zadřít motor.

petrko
hodnocení

S tim se neco porouchalo a vramci zaruky byl cely rozvod vymeneny tehdy doufam ze tenhle problem je eliminovan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]