Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mercedes V-class připojení k internetu

Od: previt® odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
věděl by někdo, jak u Mercedes V-class (r.v. 2014) rozchodit internet (resp. internetové připojení) v Audio 20? Například na internetová rádia a tak. Zkouším podle různých návodů na internetu, kde rádio spárovat mobil s rádiem a pak povolit na mobilu bluetooth tethering (sdílení internetu), ale rádio mi stále vytrvale tvrdí, že mám mobil off-line.. Zkusil jsem mobil připojit i přes USB kabel, ale tam ho auto vůbec nedetekuje. Ani nabíjení přes ten USB vstup nefunguje, což bylo celkem nemilé překvapení. Přitom USB vstup jinak funguje normálně, flashdisk hned načte a písničky si z něj spustím. Jen ten mobil ne..
Více na: mercedesclub.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neznám, ale nemělo by mít auto svůj LTE modem se svojí SIMkartou? Opravdu využívá k internetu mobil?

hodnocení

Předpokládám, že ano. Normálně si můžu vybrat mobil jako přístupový bod k internetu. Jediné co nemůžu, je změnit konfiguraci samotného připojení a hlásí mi to, že je offline.

Používal jsem tento návod:

S tím LTE modemem nevím. Hlavně kam by se takový model připojil?

Škodovka ho má součástí infotaimentu auta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]