Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční klimatizace

Od: kropal® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

můžete mi někdo poradit na co se zaměřit, byl jsem doplňovat klimatizaci v autě. Při přebírání jsme ji otestovali a byla plně funkční. Třetí den jsem jel v autě a již klimatizace vůbec nechladila fouká pouze vzduch co je v kabině. Auto je Fiat Scudo 5let staré.Poradíte na co se zaměřit? Nemohli něco udělat blbě?
Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Uteklo chladící médium a je otazkou kde je netesnost
Najit servis klimatizací a on už si stim poradí

hodnocení

4x

Ventilek se nepovoluje, může to jím sice utíkat, ale není to pravděpodobné.Prostě je tam nějaká netěsnost, která se musí odhalit a spravit,

Mohl být volný od výroby a při připojení plničky se mohl uvolnit a přestat těsnit, ale jen domněnka...

hodnocení

0x

Kompresor se točí (řemenice)?

hodnocení

0x

Zřejmě uniklo médium nedotaženým ventilkem. To je na reklamaci.

jurajjuraj*

ono se po naplneni klimy dotahuji ventilky?

hodnocení

Kompresor jede, ventilem jsem zkusil dotáhnout a byly utažené o

čepičky nebo ventilky? Na ventilky je speciální klíč.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ono by chtelo napsat co je to za auto, kolik gramu doplnovali, to ze se kompresor/remenice toci nic neznamena

ale v nekterych servisech delaji jen "rychle prachy", minuly tyden sem mel tri auta na opravu kde klima utekla behem par hodin, bylo uchem slysitelne ze to unika a v servisu jim to normalne naplnili s tim ze je vse OK

Tak zase pokud to "fičí" tak se líp hledá únik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]