Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalyzátor demontáž

Od: dominik007* odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
na mém golfu 3 který mám jen na ježdění do práce a zpět asi 20km denně, mi začal "chrastit" katalyzátor. Mám tedy dvě otázky.
1. Může ten vnitřek katalyzátoru časem ucpat výfuk?
2. Když ten vnitřek odstraním nebude to dělat nějaký hluk? Jinak bych to musel asi vyřešit vevařením nějaké trubky do katalýzátoru.
Nový moc kupovat nechci to auto mám opravdu jen na dojíždění je to takový krám ale má ještě 1.5 roku technickou tak to chci nějak dojezdit ale ten katalyzátor celkem hlasitě chrastí.
doplněno 09.07.21 21:36: Motorizace 1.6l 74kw

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

0x
1.bude chrastit dál.
2. Zkušené ucho pozná.
Navíc auto líp pojede.
Raději napište motorizaci.
doplněno 09.07.21 21:39: Pokud neplanujete další STK není problém. :)
doplněno 09.07.21 21:51: PS: za Váš katalyzátor dostanete cca 10000Kč.

hodnocení

0x
Ano múže ucpat výfuk
Ano má to takovej divně rezonující zvuk mě to třeba vadilo a dal sem skrz vybouchanej kat rouru pak to šlo
De to taky vyříznout a navařit samotnou trubku
dominik007*
hodnocení

No spíš přemýšlím že dám trubku do toho katalyzátoru ať to trochu vypadá

jenda22
hodnocení

0x
Je snazsi koupit univerzalni katalyzator podle Eura motoru. Zrejme Euro4 a podle objemu motoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]