Nejste přihlášen/a.
Cau, mohl by mi nekdo poradit ohledně dílů na Fabii 1.4mpi 50wk AQW motor?
Potřeboval bych převodový olej: autodily-pema.cz/...
Příjde mi celkem levnej, co se koukám, nebo radeji origo škoda?
Tyčky stabilizátoru: skoda-dily.cz/...
Lemfoerder?
Díky
Olej je správný a tyčky kvalitní. Sama Škodovka používala v době Fábie hlavně oleje Shellu.
Potřebuješ 2 litry (1,8)
Máš na převodovce u poloos výpusť? Ne všechny převodovky výpusť měly. Dalo se to pak vypouštět povytažením (ne demontáží!) příložky aretace řazení zespodu (drží tu příložku 2 šrouby).
Tak to nevím, ale snad ano. Vyměnuji si jen sám motorový olej a třeba ty tyčky stabíku..brzdy. Jinak zadní jsem ještě nikdy nedělal, ale co tohle? skoda-dily.cz/... nebo zimermann? Vypadá to, že rozdíl nebude
Díky pane
Díky, a nějaké jiné doporučení? autodily-pema.cz/...
Nebo radeji složit z paken, váleček zvlášt a montážních dílu? Nebo předmontované?
Myslíš že po 100tisicich km budou sjeté pakny? Má cenu měnit celé brzdy nebo jen pakny+nějaké pružinky? Našel jsem montážní sadu evropská unie za 200.
Je lepší vyměnit celé brzdy za tu TRW sadu nebo tam nechat origo a jen vyměnit pakny?
Extra problémy s brdama nemám.
autodily-pema.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.