Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za díl?

Od: smarticek® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

hledám a nenacházím, a někdo z vás tady, to určitě bude vědět. Jak je vidět na fotce, tak ta věc, ke které jde šipka je jakási uhnilá a co nevidět upadne.Uvnitř je matka, která teda skrze tu řídící páku drží, takže upadnutí té věci podle mě nebude mít na nic vliv. Chtěl bych ale vědět, co mám shánět, když bych to chtěl opravit. Je to z Mazdy 6 2003, 2 benzín 104 kW (GY).

Nejlépe kdyby někdo věděl, kde na mlparts.cz to najít. Hledal jsem v zavěšení nápravy/vedení kol, ale tam jsem to nenašel.

Předem díky za radu.

Co je to za díl?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dynamicky tlumic, GJ6A-34-990.

hodnocení

díky :) teď ještě musím zjistit jestli se to někde prodává, zatím to vypadá, že ne

Bud ze zahranici, treba z e-bay, a nebo zavolat / zajet do Mazdy a objednat si to prez ne.

Otazka je, co vyjde levneji.*nevi*

hodnocení

No, našel jsem to v kelly za 1023kč. Ale upřímně mě to přijde jako brutalně nastřelená cena, na to že komplet přední blatník stojí 900, a že je na něm materiálu...Tohle mě příjde, že snad ani nemůže mít žádnou funkci, pohledám ještě nějaký vrakáče v okolí. To dobře dopadne :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]