Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hadice od tandemového čerpadla

Od: expl1cit odpovědí: 2 změna:
Zdravim,
Včera večer jsem zjistil, že cítím v kabině auta naftu (Octavia 2 FL 1,9 TDI BXE 77kw) a po přezkoumání jsem zjistil, že crčí nafta z boku hadice vedoucí od tandemového čerpadla nejspíše ke vstřikům, na obrázku označeno šipkou místo, kde nafta vytéká. Hadička je sama o sobě asi 8 Cm dlouhá, vypadá to jako nějaká univerzální hadička, tal jsem se chtěl zeptat, jaké je řešení, zda by stačilo nějak přetěsnit či koupit někde takovouhle hadičku a vyměnit. Děkuji za rady a názory.

Hadice od tandemového čerpadla

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo ,tohle se u 1,9 pd stává často.Kupte palivovou hadici s vnitřním pruměrem (asi) 8mm a vyměnte

doplněno 06.07.21 00:48:

Jaké těsnění? Vždyť je to hadice nasunutá na trubce a stáhlá sponama

expl1cit
hodnocení

Hadici bych měl, je potřeba měnit i těsnění za nové?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]