Nejdou mi odemknout zadní dveře a protože to sám opravit nedokážu musím se obrátit na automechanika. Ten za kterým jinak jezdím mě odmítl s tím, že tyto věci nedělá,což mě mrzí, protože je levnej a já neoplyvam penězi. Teď nevím jestli hledat mezi opraváři co to dělají v garáži a nebo zvolit větší neznackovy autoservis.Muzu je obvolat a zeptat se na cenu,ale to mi nikdo nezaručí,že tu cenu dodrží,jestli mi ji vůbec budou schopni a ochotni říct. Jedná se o osobák s centrálním zamykáním.
Nejdřív se podívej po klubových fórech dané značky / modelu, je tam spousta šikulů. A příště uveď auto a konkrétnější popis - že dveře "nejdou odemknout" může mít hafo důvodů.
Co připojištění asistence u povinného ručení? Za telefon na pojišťovnu to stojí. Často příjezd a opravy do 3000zdarma, platí se jen materiál-nd.
anony*
To si nějak nedokážu představit volat na toto asistenci,navíc jsem chtěl asistenci na nastartování přes autobaterií a vypočítal mi to na pojišťovně nějakých 1600
Teď vidím tvou reakci - co to máš za blbou pojistku? To je asi něco superlevného kde je asistence jen při havárii. Už ani nevím, která pojišťovna by to mohla být (Kooperativa s asistencí sraženou na minimum?). Pro pomoc s baterkou jsem volal už mockrát a jen jednou po mně chtěli platit - když to bylo v Rakousku.
anony*
Mám u České podnikatelské pojišťovny. Upřímně něco jako asistence jsem nikdy nezaznamenal a tudíž neřešil.Jinak samozřejmě cena je pro mě důležitá,jsem v invalidním důchodu,takže peněz nazbyt není. Naposledy mi poslali pojistku na 2300.
SPOROPOV 35/35? Tam je limit 500Kč na zásah, to je opravdu asi k ničemu (ale nastartování auta by se do toho mohlo vejít pokud je to v rámci města). Rozumný pojišťovák SPOROPOV dobrovolně klientovi nesjedná (nedoporučí). On ten cenový rozdíl k normálním limitům není tak velký. A v případě problémů se vyplatí raději platit pár desetikorun navíc oproti minimu.
Mimochodem, ZTP máte? Na to jsou trochu lepší sazby !
Njn, auto je holt nejnákladnější součást vybavení. Marné. Každá sranda něco stojí, nikdo dovnitř nevidí, tak lze těžko stanovit cenu. Leda tak za kompletní výměnu za nový, ale to se Vám zase nebude chtít zaplatit.
anony*
Upřímně bych se ho nejradši zbavil a žádné už nemel,ale nejde to. Ty důvody jsou složité a nepatří ani do tohoto dotazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.