Italové jsou podvodníci. Ty rozvod bych min zkontroloval
evzen
Rozumim no. Vzhledově vypadá dobře, Nápisy na řemenu ještě jsou, jinak nevím jak bych to ještě zkontroloval. Asi mi nezbývá nic než se modlit aby vydržel dalších 100000 km. Je to obytné auto. Jestě jednou díky za radu.
Co v tom je? Ty rozvody se nemění špatně pokud to někdo nedojebe.
Jednou jsem prodával passata V6 s tím, že je potřeba vyměnit rozvody. Při druhý prohlídce, kdy to majitel chtěl přepsat a odvézt , tak zavolal svýmu mechanikovi a začal vyvádět a dožadovat se kompenzace, že nejsou vyměněny rozvody. Snažil js se ho v dobrem přesvědčit, že je v jeho zájmu, když si to pořeší sám . Po nekonečný diskuzi mě došla trpělivost. Z ponku sem vzal prazdnej lístek od Inny, vypsal kilometry a datum, vylepil na čelo a řekl mu, že rozvody jsou hotový. Vše před ním. Tím ta diskuze vzala konce
No a co je špatného na smysluplném nápisu fixem, třeba pro výměny motorového oleje? Já neříkám, že jsou štítky špatně, ale pokud fix používá hovado, kdo používá štítky?
Navíc, štítky jdou sundavat hůř než fix mazat, ale to je takový detail.
Podle mě hovado to píše bukvama, jako kdyby to někdo měl číst z kilometrové vzdálenosti. Písmo do 10mm je dle mého OK. Jinak čmárat všude možně mi nepříjde také košér. Štítek vylepen na filtrboxu nebo krytu mi přijde estetičtější.
Já bych to viděl na ty rozvody, nic tak zásadního v motorovém prostoru na co by se psalo takhle výrazný upozornění mě nenapadá. Co to je za auto a jaký je stav km?
Take si neco takoveho myslim. Ta pismena budou asi znacit zacatek nejakych slov, uz jsem zkousel i prelozit v prekladaci italsky, anglicky vymena rozvodu apod., ale nějak to nesedi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.