Nejste přihlášen/a.
Já byl na poště, ověření podpisu a to mi stačilo. Již před třemi lety, páč jsem potřeboval přístup na placení dálnice-mýta.
Milane,niečo podobné je aj na Slovensku. Nezapnuté svetla,ktoré riešili policajti napomenutím, s radosťou uviedli aj do záznamu,dozvedel som sa o tom po viac ako roku. Použil som k tomu občianku s čipom a čítačku.
Kde konkrétně se na těch stránkách eidentita.cz dá najít ty přestupky nebo něco rozumného co by mohlo člověka zajímat? Přihlásil jsem se tam přes bankovní identitu, ale ty přestupky jsem tam bohužel nikde nenašel a ani jsem se k tomu nikde neproklikal. Jsou tam pouze nějaké informace, ale nic o přihlášeném člověku co by ho mohlo zajímat. Taková eidentita přes kterou se nedostanu k informacím které mne zajímají je asi k ničemu.
Tak jsem se tam zkusil připojit a kouknout se na přestupek a nějak jsem to nenašel. Až budu mít více času, musím to pohledat postup.
Pamatuji, že tam byly odkazy na platnost pasu, občanky, řidičáku, přestupky a podobně.
Tak jsem přerušil práci,m trošku odpočnout a hned to šlo.
vidím kolonky:
Moje doklady
Katastr nemovitostí
Bodové hodnocení řidiče
Registr obyvatel
Zdravotnická dokumentace
Registr živnostenského podnikání
Pak ještě dalších 7 kolonek, kam můžu nahlédnout a zjistit, co o mě stát ví..
milancukrar: Původně jsi odkazoval na eidentita.cz kde se jde pouze přihlásit, ale k nějakým konkrétním informacím se odtamtud bohužel nejde dostat. Musí se na to jít přes Portál občana na obcan.portal.gov.cz kde přihlášení se přesměruje na eidentita.cz a odtamtud to po přihlášení přesměruje zpět na obcan.portal.gov.cz kde až pak jsou dostupné ty všechny nabídky informaci o daném člověkovi. Je to trochu komplikované především pro někoho kdo se tam přihlašuje poprvé v životě tak jako např. já dnes a nemá s tím žádné zkušenosti.
Jako soukromá osba nikde. Pokud jste spáchal přestupek a policista to řešil domluvou= není záznam.Nebo jste podepsoval protokol že souhlasíte s přestupkem?
Jedná se o to , že jsem chtěl na místě zaplatit at se to neřeší ve správním řízení.
Nicméně policista řekl, že to řešit nebude. Nicméně byl sám a může to být slovo proti slovu, pokud zapomene nebo bude mít afekt kdo ví.
Policista řeší na místě pokutou nebo domluvou -pokud ... Některé se řeší až ve správním, ale to již neřeší policista-policie! To se řeší na magostrátu-odbor dopravních přestupků! Sepsal s Vámi protokol, který jste podpsal, že ne-souhasíte s přestupkem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.