Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dají najít přestupky?

Od: jalovec odpovědí: 18 změna:
Dobrý den chlapi a pokud zde jsou tak samozřejmě i dámy.
Jelikož každý má svůj den blbec, kdy je hlavou úplně jinde pak to je rychlé.
To, že jsem přijel a začal mi svítit kontrolka motoru pominu. Avšak jsem to já blbec největší nechal na rezervaci což jsem nevědomky podělal.
S panem policistou byla řeč, byl jsem ochoten zaplatit na místě. Nicméně policista byl hodný a řekl, že to pro jednou promine.
Nicméně fotky ne mazal a byl sám tak bych se chtěl zeptat.
Nemá někdo zkušenost s tím kde mohu najít přestupky?
Díky, přeji pěkný víkend a pěkné svátky.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já svůj přestupek najdu, když se přihlásím na:

Divil jsem se, ale je to tam.

jalovec

To vypadá dobře, nicméně nemam čtečku karet.

Já taky nemám čtečku, proč jí potřebujete?

jalovec

Píšou tam , že je potřeba načíst občanku k přihlášení.

Já byl na poště, ověření podpisu a to mi stačilo. Již před třemi lety, páč jsem potřeboval přístup na placení dálnice-mýta.

Milane,niečo podobné je aj na Slovensku. Nezapnuté svetla,ktoré riešili policajti napomenutím, s radosťou uviedli aj do záznamu,dozvedel som sa o tom po viac ako roku. Použil som k tomu občianku s čipom a čítačku.

jalovec
hodnocení

Díky, dneska zařídím
xenofob

da se tam přihlasit i s využitím datové schránky

pna

Kde konkrétně se na těch stránkách eidentita.cz dá najít ty přestupky nebo něco rozumného co by mohlo člověka zajímat? Přihlásil jsem se tam přes bankovní identitu, ale ty přestupky jsem tam bohužel nikde nenašel a ani jsem se k tomu nikde neproklikal. Jsou tam pouze nějaké informace, ale nic o přihlášeném člověku co by ho mohlo zajímat. Taková eidentita přes kterou se nedostanu k informacím které mne zajímají je asi k ničemu.

Tak jsem se tam zkusil připojit a kouknout se na přestupek a nějak jsem to nenašel. Až budu mít více času, musím to pohledat postup.

Pamatuji, že tam byly odkazy na platnost pasu, občanky, řidičáku, přestupky a podobně.

Tak jsem přerušil práci,m trošku odpočnout a hned to šlo.

obcan.portal.gov.cz/...

vidím kolonky:

Moje doklady

Katastr nemovitostí

Bodové hodnocení řidiče

Registr obyvatel

Zdravotnická dokumentace

Registr živnostenského podnikání

Pak ještě dalších 7 kolonek, kam můžu nahlédnout a zjistit, co o mě stát ví..

pna

milancukrar: Původně jsi odkazoval na eidentita.cz kde se jde pouze přihlásit, ale k nějakým konkrétním informacím se odtamtud bohužel nejde dostat. Musí se na to jít přes Portál občana na obcan.portal.gov.cz kde přihlášení se přesměruje na eidentita.cz a odtamtud to po přihlášení přesměruje zpět na obcan.portal.gov.cz kde až pak jsou dostupné ty všechny nabídky informaci o daném člověkovi. Je to trochu komplikované především pro někoho kdo se tam přihlašuje poprvé v životě tak jako např. já dnes a nemá s tím žádné zkušenosti.

hodnocení

0x

Jako soukromá osba nikde. Pokud jste spáchal přestupek a policista to řešil domluvou= není záznam.Nebo jste podepsoval protokol že souhlasíte s přestupkem?

jalovec

Jedná se o to , že jsem chtěl na místě zaplatit at se to neřeší ve správním řízení.

Nicméně policista řekl, že to řešit nebude. Nicméně byl sám a může to být slovo proti slovu, pokud zapomene nebo bude mít afekt kdo ví.

Policista řeší na místě pokutou nebo domluvou -pokud ... Některé se řeší až ve správním, ale to již neřeší policista-policie! To se řeší na magostrátu-odbor dopravních přestupků! Sepsal s Vámi protokol, který jste podpsal, že ne-souhasíte s přestupkem?

jalovec

Nesepsal , nic takového ani neřekl ani já jsem toto nevěděl , jelikož to je moje první blbost.

hodnocení

0x

Informaci o prestupku najdes ve sve schrance.

Spolu s uctem, kam mas poslat vypalne.

jalovec

Pravdu pravíš , takhle s tím počítám nicméně mohl si to vzít na místě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]