Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem radcum, včera jsem koupila od strejdy auto- Mercedes A 160 CDI, 1.991 ccm, 60kW
rok výroby 2008
najeto 158 tis. km
Automat, 70 tis Kc, STK 10/2021
Je to me druhé auto, to první byla plečka, neustále rozbita, bála jsem se s ní jezdit. Proto jsem se rozhodla pro koupi "nového", drazsiho a hlavně overeneho od rodiny(věřím že by mě neojebal a důležité info ohledně auta nezatajil).
Mate prosím Vás někdo zkušenosti s tímto autem, s motorem, jak je to spolehlivé auto? Vlastní zkušenosti prosím, recenze jsem samozřejmě četla všude možně![:) :)]()
Jsem neduveriva po zkušenosti s první koupi tak doufám že to nebylo vyhozenych 70 tis(jsem studentka, vydělavala jsem si poměrně dlouho)
doplněno 01.07.21 12:47: Doplňuji: diesel
rok výroby 2008
najeto 158 tis. km
Automat, 70 tis Kc, STK 10/2021
Je to me druhé auto, to první byla plečka, neustále rozbita, bála jsem se s ní jezdit. Proto jsem se rozhodla pro koupi "nového", drazsiho a hlavně overeneho od rodiny(věřím že by mě neojebal a důležité info ohledně auta nezatajil).
Mate prosím Vás někdo zkušenosti s tímto autem, s motorem, jak je to spolehlivé auto? Vlastní zkušenosti prosím, recenze jsem samozřejmě četla všude možně
Jsem neduveriva po zkušenosti s první koupi tak doufám že to nebylo vyhozenych 70 tis(jsem studentka, vydělavala jsem si poměrně dlouho)
doplněno 01.07.21 12:47: Doplňuji: diesel
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Tudle sem dělal zámky a že si myslim že sem klidnej a trpělivej ale tady sem nebyl daleko od vybuchu
Vyměnit hloupej termostat či žhaviče je taky radost
Osobně sem rad když to auto nevidim
muj nazor je že tady u mercedesu moc nepřemejšleli
Ale třeba chyt soused blbej kus kdo ví?
1x
Není už trochu pozdě zjišťovat tohle až po koupi? Tenhle Medvídek je relativně spolehlivý, akorát kvůli konstrukci a pidi rozměrům jsou některé servisní úkony peklo (prostě se nedá k ničemu pořádně dostat). Jsou tam potenciální hrozby jako u každého dieselu. Prostě jezdi a dodržuj pravidelnou údržbu (olej, filtry, celková kontrola v nějakém servisu jednou za rok).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]