Nejste přihlášen/a.
Problém bude při sportovnější jízdě v zatáčce na roletách, může se to chovat nepřevídatelně, např. najednou ti ustřelí zadek že to bude problém srovnat..
Vibrace = nevyvážený kola, boule na pneu, pokud jen pod plynem tak třeba často vnitřní kloub poloosy, pak různý exotiky jako nesedí průměr náboje a díry v ráfku a kolo hází na výšku (neni v ose)
Příště než něco koupíš tak prohlídni pořádně I když péra + tlumiče zas raketa neni, ca 5k materiál a práce pár hodin (tlumiče Sachs, KYB, péra Losjofos/ Kilen..uložení Lemforder..)
Hlavní problém je spíš, že vás s tím vyhodí z první STK. Volant vibruje spíš kvůli nevyváženým kolům.
Sportovní podvozek bude mít homologaci jako celek = ten kočkopes by projít neměl...
Na častý náklad se dávají zátěžový péra a ne sníženej předek.. Tu tunil někdo chudej, nebo to je slepenina ze dvou aut
Já si myslím, že to dělal nějaký "tuner", kterému se líbilo mít to auto nahrbené dopředu. To bude taky jediná výhoda toho podvozku (pokud to někdo jako výhodu vidí). Jízdní vlastnosti budou téměř jistě horší než u původního i u tuningového podvozku (myslím na všech 4 kolech). Dvojková Laguna není zrovna hitem sezóny, takže zmíněný "tuner" asi moc peněz do tuningu nedal, takže tipuju, že ty díly nebudou homologované a auto nemá co dělat na silnici ani v případě, že by to mělo na všech kolech. STK tě možná natrápí, ale pokud bys s tímhle způsobil nehodu, pojišťovna se asi bude vykrucovat.
Nejdřív se podívej do smlouvy. Já kdysi kupoval auto z bazaru a ve slouvě bylo "nejsou vyloučeny neodborné zásahy předchozích majitelů", takže mě na to upozornili a nic bych si na nich nevzal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.