Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte prosím někdo, co za kola je na Škodovce na obrázku? Kamarád po nich už dlouho touží na eMBéčko, ale nějak se mi nedaří je dohledat. Údajně by to měly být nějaké originál Škodovácké, ale kdoví...
Případně kdyby někdo dokonce tušil kde je sehnat, budu moc rád za radu, díky
Ahoj! Ty jsou z Favoritu Silver line
Akorát jim chybí pokličky středové
Sehnat se dají u nás na felicia klubu...Teď asi před měsícem je tam někdo prodával a nějak mu to nešlo
laik: Chlape, to sice řekli, ale až řtyči minuty po tom, co jsem to sem napsal Máš zpožděnou reakci
Ano, NEJSOU z Favorita, byť jsou hodně podobné...
to se mi právě nezdá, protože i ty paprsky jsou jiné, u těch na mém obrázku jsou jakoby duté. I tvarem se paprsky liší ale díky, zkusím to na TechWebu, už jsem tam pár věcí ohledně mé stopáté řešil a vždycky ochotně poradili
teda né, TechWeb radil druhý rádce, jsem zmaten ale i tak, díky
Z favorita nejsou ani nahodou, jsou to ATS classic, byly (jsou) v ruznych roztecich a sirkach, vcetne 4x130.
Kdyz tunit kola u stare Skodovky, tak jedine klasicka "delitka".
Tyhle ATS jsou pekne, ale s delitkama bude jeste o level dal a vic odpovidaji skodovacke zavodnicke historii.
To je pravda, ale kdo dnes jezdi MBckem? Stary dedove, kterym staci chromovana puklice a pak uz jenom Ti, co do toho auta stejne planuji cpat cas a penize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.