Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alu kola z obrázku (Škoda?)

Od: mikihans® odpovědí: 14 změna:

Ahoj, nevíte prosím někdo, co za kola je na Škodovce na obrázku? Kamarád po nich už dlouho touží na eMBéčko, ale nějak se mi nedaří je dohledat. Údajně by to měly být nějaké originál Škodovácké, ale kdoví...

Případně kdyby někdo dokonce tušil kde je sehnat, budu moc rád za radu, díky :)

Alu kola z obrázku (Škoda?)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Ahoj! Ty jsou z Favoritu Silver line ;)

google.com/...

Akorát jim chybí pokličky středové :-D

doplněno 06.01.14 17:20:

Sehnat se dají u nás na felicia klubu...Teď asi před měsícem je tam někdo prodával a nějak mu to nešlo ;)

doplněno 06.01.14 17:34:

laik: Chlape, to sice řekli, ale až řtyči minuty po tom, co jsem to sem napsal ;) Máš zpožděnou reakci ;)

doplněno 06.01.14 17:35:

Ano, NEJSOU z Favorita, byť jsou hodně podobné...

hodnocení

to se mi právě nezdá, protože i ty paprsky jsou jiné, u těch na mém obrázku jsou jakoby duté. I tvarem se paprsky liší :) ale díky, zkusím to na TechWebu, už jsem tam pár věcí ohledně mé stopáté řešil a vždycky ochotně poradili :)

doplněno 06.01.14 17:24:

teda né, TechWeb radil druhý rádce, jsem zmaten *smich* ale i tak, díky :)

k2

Z favorita nejsou ani nahodou, jsou to ATS classic, byly (jsou) v ruznych roztecich a sirkach, vcetne 4x130.

hodnocení

díííky, to jsou přesně ony, ATS Classic 7x13 4x130 ET20 :) máš u mě pomyslný bod :)

laik*
Nekdy uplne zasnu nad tim, co tady lidi vsechno nevi. Kdyby mi nekdo rekl, ze ten tvuj problem tady lidi vyresi za 18minut, tak bych tomu neveril. Klanim se pred mistnimi chytrymi.
laik*
Uz ti to tady rekli, ze ze SilverLine nebudou ani nahodou. Udelal jsem zvetseniny pro porovnani. Ta fotka disku ze SilverLine je vzata z tohoto inzeratu.
Alu kola z obrázku (Škoda?) #2
Alu kola z obrázku (Škoda?) #3
laik*
Jeste vetsi obrazek toho puvodniho disku:
Alu kola z obrázku (Škoda?) #4

laik*
hodnocení

0x
Nevim, jestli tady bude tolik znalych Skodovkaru. Nechces zkusit Skoda TechWeb?

hodnocení

0x

Kdepak Fávo, ty disky bývaly na soutěžáckých stotřicítkách

skoda-virt.cz/...

k2

Na souteznich 130 byly elektrony (z opravdoveho elektronu) - takzvane "krize", s temi od tazatele nemaji nic spolecneho...

hodnocení

0x

Kdyz tunit kola u stare Skodovky, tak jedine klasicka "delitka".

Tyhle ATS jsou pekne, ale s delitkama bude jeste o level dal a vic odpovidaji skodovacke zavodnicke historii.

k2

Jo, ale cenovy level je 1delitko za cenu sady ATSek.

To je pravda, ale kdo dnes jezdi MBckem? Stary dedove, kterym staci chromovana puklice a pak uz jenom Ti, co do toho auta stejne planuji cpat cas a penize.

k2

Otazkou zustava, zda nadsenec do skodovek da 25tis za sadu replik kol, ktera nejsou homologovana k provozu na pozemnich komunikacich.

Zda mela puvodni (elektronova) delitka homologaci nevim, ale i kdyby, tak budou uz asi stejne zakazane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]