Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.
Mám na Sorentu plastové lemy na blatníkách i dole na dveřích.Napadlo mne,že bych ty spoje plechu s plastem pojistil proti zatékání vody tavnou pistolí.Jaký na to máte názor?Bude to spíš na škodu?Auto mě nyní stojí asi měsíc v průjezdu,případná vlhkost tam snad už nebude.Díky za reakce.
Ne, že bych s tím lepením lemů tavkou souhlasil, není to spolehlivé, ani trvanlivé, v horku to teče, v mrazu praská, ale v jiných případech se problém s odvodem tepla dá řešit tak, že se lepený materiál, který obvykle snese mnohem větší teplotu, prohřeje opatrně horkovzdušnou pistolí tak, aby lepidlo pěkně teklo a přilnulo.
Totální nesmysl. Naopak je problém, že se tam drží bordel a vlhkost, pak vše hnije. Když jsem vyvaroval Sorrento, tak jsem naopak všude pod plastama dělal odtoky větší nebo přidával, aby se pak bordel nikde nedržel...
Voda a bordel má autem projít a vypadnout ne se nikde držet, není to ponorka, tak je zbytečný něco takhle utěsnit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.