Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem starší jedničkovou fabii 1.4 MPI - benzin.
Jaký tam byl dáván olej před tím samozřejmě nemohu vědět.
Pak první mechanik psal, že tam dával 10W40.
Druhý ke kterému už to dávám několik let to nevím - ten mi to nezděloval.
Nyní jsem to dal do autorizovaného servisu pro zjištění jedné závady na kterou můj mechanik nedokázal přijít a oni tam dali olej 5W40.
Ale asi to ničemu nevadí, když ani nevím zda tam byla před tím pětka nebo desítka.
70% nájezdu mám v létě.
nechápu co tazatel řeší, jezsí s autem do servisů a každý serisman si dělá co chce...
do fabie patří olej dle specifikace výrobce...v palubní přihrádce je malá knížka a v ní je napsáno co se tam má dát...řeknu mechanikovi že tam chci olej dle knížky a je to vyřešeno
mechanici účtují klientům různé oleje, jako že je dolévají po půllitrech atd...kradou tak dlouho až mají oleje různých specifikací které jsou už dávno zaplaceny...ty pak někomu lejí do auta a účtují s tím, že je to pro fobii tro nejlepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.