Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Immo code

Od: sipek odpovědí: 13 změna:

Zdravím. Dokázal by mi prosím někdo poslat link na program pro generování immo kódu pro megan scenic 1 . Nebo vygenerovat sám? Je to myslím jen pro windows xp...Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je na ulozto.

sipek
Díky, ale nějak to tam ne a ne najit :(
sipek
hodnocení

Díky. Už jsem si to uložil :),

hodnocení

0x
Když to stihneš dneska, kód ti vygeneruju. Pak už se chystám na dovolenou.

sipek
hodnocení

Moc děkuji. Manželka přifrčí domu kolem pátý večer, tak se to pokusím stihnout. Díky.,,,

To bude na knap. Dělám do 6 ale zítra mám ještě nic tak když to tu do té doby bude, ještě to stihnem.
sipek
Aha, tak manzelka to vecer sice poslala, ale kolegovi ,,Ox,,. No to se neda nic delat. Kazdopadne diky za snahu :)
Kód je 1938
Automatická oprava textu v mobilu si s náma pohrála. Napsal jsem zítra mám noc. A koukám že se tady píše že zítra mám nic. Tak doufám že se sem ještě koukneš.
sipek
hodnocení

Kouknul jsem :) Moc ti děkuju. O víkendu budu dávat zámky a spinačku, tak ,to hned zkusím :) Díky.,

sipek
hodnocení

0x

Zdravím,

typ motoru je K7MA7 a čísla v klíčku jsou dvě, posílám obě, protože nevím, které je správné.97212 a pod tím je S4NRU.

Děkuji manželka

sipek
hodnocení

Kouknul jsem:) Moc ti děkuju.O víkendu budu dávat zámky a spinačku, tak to zkusím. Díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]