Nejste přihlášen/a.
zajimalo by mě pro je na parkovišti na sidlišti 8 míst parkovaní pro jednu spz 4aj7954?
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
to bylo první co mě napadlo, ale byla to čtyři místa a další čtyři naproti. Takže jedním autem je nezabere, a přívěs bude mít jinou SPZ ![]()
0x
Mě je divné už to že pražák má v Ostravě parkovací místo
U nás tohle řešili měšťáci až na udání majitele vyhrazeného parkovacího stání ,takže krom konkrétního auta tam bez problémů parkovali jeho známí i s jinou RZ.
joudic*
vzdyt prazak, brnak uz neexistuje, koupite auto a ma spz jakou ma... musite spz "ztratit", aby vam dali jine, prislusne uradu, kde ztratu hlasite
joudic*
gumidek, to je zbytec, oni stejne vi, o co jde, prijedete, predni hodite do kufru a zadni vemete ssebou a pak si ji date na verandu, uz mam 3
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]