Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znacka stop

Od: automoto odpovědí: 22 změna:
Ahoj,jel jsem dneska autem a chtel jsem zastavit na krizovatce at vidim,(ne pred znackou)jakysi fraja dojel a chtel odbocit doprava..( z jeho pohledu doleva.(viz skutecny stav krizovatky),no zacal rvat,ze jsem mu nedal prednost,ze je tam stopka,ze ja z pohledu od stopky davam prednost jen napravo(prednost z prava) a pak zastavim na krizovatce?
Znacka stop

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

esegwet
hodnocení

3x

Jako takhle? Jednoznačně vaše vina, máte tam na obou stranách zrcadla, abyste se přesvědčil, že nic nejede. Jestli jste tam červenému frajerovi vjel, tak je to jednoznačně vaše vina.

Znacka stop #2
Znacka stop #3
automoto
hodnocení

Ano tak,diky.
esegwet

Ale souhlasím s tím, že ta křižovatka je udělaná debilně, ve velkém provozu by se podle předpisů vyjíždělo dost těžko.

Ta pitomá reklama brání výhledu a proto asi vyjížděl až za stopku.

esegwet
ra252: Vidět je díky zrcadlům i od stopky. I přestože je tam ten billboard tak blbě.

hodnocení

2x
Nějak nechápu, že chtěl odbočit doprava, ale z jeho pohledu doleva. Vlastně ani nepíšete, odkud přijel.
Takže napište pořádně kdo odkud kam chtěl odbočovat.
automoto
hodnocení

Vidite stopku,ja jel smerem k hlavni coz je za stopkou,on prijel z hlavni odbocil na tu vedlejsi co jsem jel ja a chtel odbocit z meho pohledu doprava.
No, že by mi to nějak pomohlo, to nemohu říct..

Čili jste nedal přednost vozidlu vjíždícímu do křižovatky po hlavní?

hodnocení

1x
Pokud chápu dobře, že jste prijzdel ke stopce, tak musíte dát přednost všem.Pokud druhé vozidlo jelo zprava po vedlejší, tak jste mu měl dát přednost protože přijíždí zprava. Pokud jel po hlavní, tak má opět přednost protože je na hlavní. Ať je to tak nebo tak, praštíme ho kostetem a Vy jste VINNEN.

Pane Ivane, výborně.

Ať je to tak nebo tak, praštíme ho kostetem a Vy jste VINNEN

Ale to se tazateli nebude líbit...

To předpokládám, ale dle zákona je to tak. A i kdybych pochopil pouze to že přijíždí tak jak je na fotografii, tak dává přednost úplně všem. Takže to nemusom chápat, ale je to tak. Vozidla přijíždějící k té stopce mají absolutně nejnižší "kartu".

Vypadá to, proto už nereaguje :)

automoto
hodnocení

Tak dik,jaka je pokuta kdyz nezastavis na stopce?jen pro zajimavost.

2500kč na místě při ohrožení a 4 body mínus

hodnocení

0x

Jo, nedal jsi mu přednost zprava. On totiž taky musí najet do výhledu do křižovatky, kdyby chtěl na hlavní.

Není to náhodou ve Zlíně?

automoto
hodnocení

Ahoj,jj,on chtel odbocit doleva,ja rovne...on chtel jet k Hetchu,pred tou stopku co vidis,chtel odbocit doleva,ja jel rovne k hlavni.

Znám to tam, špatně vyřešená křižovatka, která mohla fungovat max v době Svitu, možná ještě Bati, kdy to byl uzavřený tovární areál. Kdyby v době špičky čekal u té stopky, tak v životě na tu hlavní nenajede ( zrcadla nezrcadla ). Jinak tam to určitě policajti nikdy nekontrolovali, protože asi ví, co je za paskvil ta křižovatka.

hodnocení

0x

Nepochopil jsem popis situace, ale musíte dát přednost těm, kterým musíte dát dle situace.

Dejte přesné místo a podrobnější popis.

Nebo i obrázek. Hlavně, že se nic nestalo.

doplněno 25.06.21 18:41:

Ach to je popis...

po doplnění

z hlavni odbocil na tu vedlejsi co jsem jel ja
Jasně, že jste porušil předpis. Nedal jste přednost.

Přesné místo je ve Zlíně, Nábřeží

mapy.cz/...

hodnocení

0x

Já myslím, že jste se měli míjet vlevo.

doplněno 26.06.21 09:51:

Aha, tak ne, nepochopil jsem, že tazatel chtěl doprava...

Především tam neměli být dva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]