Ahoj,jel jsem dneska autem a chtel jsem zastavit na krizovatce at vidim,(ne pred znackou)jakysi fraja dojel a chtel odbocit doprava..( z jeho pohledu doleva.(viz skutecny stav krizovatky),no zacal rvat,ze jsem mu nedal prednost,ze je tam stopka,ze ja z pohledu od stopky davam prednost jen napravo(prednost z prava) a pak zastavim na krizovatce?
Jako takhle? Jednoznačně vaše vina, máte tam na obou stranách zrcadla, abyste se přesvědčil, že nic nejede. Jestli jste tam červenému frajerovi vjel, tak je to jednoznačně vaše vina.
automoto
Ano tak,diky.
esegwet
Ale souhlasím s tím, že ta křižovatka je udělaná debilně, ve velkém provozu by se podle předpisů vyjíždělo dost těžko.
Nějak nechápu, že chtěl odbočit doprava, ale z jeho pohledu doleva. Vlastně ani nepíšete, odkud přijel. Takže napište pořádně kdo odkud kam chtěl odbočovat.
automoto
Vidite stopku,ja jel smerem k hlavni coz je za stopkou,on prijel z hlavni odbocil na tu vedlejsi co jsem jel ja a chtel odbocit z meho pohledu doprava.
Pokud chápu dobře, že jste prijzdel ke stopce, tak musíte dát přednost všem.Pokud druhé vozidlo jelo zprava po vedlejší, tak jste mu měl dát přednost protože přijíždí zprava. Pokud jel po hlavní, tak má opět přednost protože je na hlavní. Ať je to tak nebo tak, praštíme ho kostetem a Vy jste VINNEN.
To předpokládám, ale dle zákona je to tak. A i kdybych pochopil pouze to že přijíždí tak jak je na fotografii, tak dává přednost úplně všem. Takže to nemusom chápat, ale je to tak. Vozidla přijíždějící k té stopce mají absolutně nejnižší "kartu".
Znám to tam, špatně vyřešená křižovatka, která mohla fungovat max v době Svitu, možná ještě Bati, kdy to byl uzavřený tovární areál. Kdyby v době špičky čekal u té stopky, tak v životě na tu hlavní nenajede ( zrcadla nezrcadla ). Jinak tam to určitě policajti nikdy nekontrolovali, protože asi ví, co je za paskvil ta křižovatka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.