Nejste přihlášen/a.
Hoj všem. Koupíl jsem takovou levnou hračku 2din rádio s kamerou a přemýšlím kam tu kamerku prcnout? Co jsem viděl tak ji tahají do pátých dveří a někam k nad spz a tam ji přišroubují. Mně se popravdě moc ta kamera nechce tahat průchodkou a celou tu cestu ke značce a napadlo mě šoupnout ji na zadní nárazník, ale mám tažné a trochu obavu o životnost. Co myslíte?
Kamerka je taková podobná srandička jako na obrázku jen s více ledkama aneb čím víc pruhů tím víc kamera
Popis
Parkovací, couvací kamera Vertex XD-315, Night Vision
Samostatná parkovací barevná kamera pro noční vidění určená pro montáž na nožku s kloubem jak do venkovních prostor, tak i za okno apd. s 12V napájecím napětím. Kameru je možné připojit prostřednictvím konektoru cinch k LCD monitoru nebo k multimediálním systémům, které obsahují video vstup. Parkovací kamera slouží jako doplněk při parkování vozidla a velkou mírou přispívá k bezpečnému parkování vzhledem na to, že řidič bezprostředně vidí možné překážky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.