Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaslepení egr u octavia 1

Od: prco odpovědí: 11 změna:
Zdravím, jen se chci zeptal zda lze u octavie 1.9 81kw zaslepit egr ventil aniž by mi vyhodilo nějakou chybovou hlášku (r. v. 2003)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

4x

autu se uleví poté, co bude EGR ventil důkladně vyčištěn, ideálne včetne celého zakarbonovaného sání...já bych žekl že nejvíc se ta plynulost pozná v zime, když jsou mrazy...predevším z důvodu že se do sán´í se vrací část plynů s relativne vysokou teplotou...s čistym egr ventilem a sanim dokazu v lete jezdit za 3.8 litru / podle PC/

hodnocení

3x
Mam 2003ku motor ASV Zaslepenej egr cca 10 let a bez jedinýho problému u tohoto vozu lze s uspěchem vyřadit i váhu vzduchu problém je myslim až od 04ky
nickys

To opravdu nekdo neda za deset let osum stovek do noveho egru, nebo aspon do opravne sady? A bez vahy vzduchu? Taky dobry.

Mě egr i vaha vzduchu funguje
Zaslepenej egr mam proto aby motor dejchal čistej vzduch a zbytečně se nezasíral karbonem
Pokud vyřadíš pomoci diody vahu vzduchu podminkou je egr off líp to tahá od spoda
Ja si takhle hlavně ověřuju jestli je váha k.o.a jestli je třeba jí vyměnit
Na diodu sem jezdil třičtvrtě roku auto jezdilo líp a nebyl stim žádnej problém
Momentalně jezdim na vahu jen sem prostě chtěl vyzkoušet zda navod co sem našel na netu funguje a ano dioda za 2kč dokáže docela dobře nahradit drahou vahu vzduchu

kare
hodnocení

0x
Nelze.
doplněno 24.06.21 20:50: Pozor! i po pouhém odpojení podtlaku vyskočí chybová hláška a zůstane.
Pokud někdo umí s diagnostikou není problém to vymazat i napořád. :)
prco
hodnocení

Pěkně no ... hlavně, že už mám i záslepku .

vincaa
hodnocení

0x
U octavia 1.6 75kw modelovy rok 2003 lze zaslepit, autu se ulevilo, lepší starty akcelerace, žádná chybová hláška a na emisích prochazim

prco
hodnocení

Myslíte, že i když to je euro 3 tak bude házet chybu?
Mam euro 3 nic to nedělá
nickys

Jste normalne bezohledni. Setrilci bez egru.

Copak je na tom bezohlednýho?
Ty kandiduješ za ten zelenej prúser? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]