Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je na tom skle?

Od: mojejmeno odpovědí: 15 změna:
Sla jsem se projít, začalo pršet a na skle cizího auta jsem viděla tuhle věc, na co to je? Fotila jsem jiným mobilem, takže je to fotka přiblížené fotky. Ale je tam zřetelně vidět to co sem videla já. Původní fotka nebyla vhodná na zveřejnění.
Co to je na tom skle?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Klíček na natažení, jen recese, imitace malého natahovacího autíčka na klíček :)
Co to je na tom skle? #2
mojejmeno
hodnocení

Ajo, na Googlu jsem to nenašla mezi výzdobou auta tak sem myslela ze to je něco důležitějšího:) diky

Hmmm, recese *zmateny*. Moc recesní mi to teda nepřijde. Co na to policajti? A když už teda - nemělo by to být spíš na střeše, případně na dveřích od kufru ;)? Na okně (zvlášť na tom předním) je to totální pitomost.

Tohle je prd. Ale kdysi sem nekde videl vyslechtenyho trabanta (sedana) a ten mel klicek zabudovany do kufru a kdyz jel, tak se klicek otacel. To teprve melo styl.

@magdon a jak jsi přišel na to, že je to na předním skle? Je to samozřejmě na zadním *smich* jinak většina autíček měla klíček zboku, ale tam by to asi dost zavazelo ;)

hodnocení

0x

Nejspíše nějaká blbina, stejně jako si někdo lepí na sklo imitace průstřelů.

hodnocení

0x

Natahovaci klicek. Asi ma auto na pruzinku.

Jak je to velke? Z te fotky to nejde poznat.

Mohl by to byt treba nejaky drzacek na praporek.

zaseja
hodnocení

0x

Možná je to elektromobil, takže rezerva - klíček na natahování, aby dojel k zásuvce

mojejmeno
hodnocení

Je to nejakej minicooper teď sem si zpomněla, je to na skle, takže na pružinku to nebude, tažné taky ne, to by dali na něco pevnějšího. Mě napadlo jestli to není něco že by lepili sklo, ale to by bylo zbytečně velký. Zase kdyby s tím jezdil tak nevim jestli to není zbytečnost navíc. Zkoušela jsem hledat ozdoby na auto a byly jen nálepky a svatební výzdoba, a stříška na zrcátka.

hodnocení

0x

tažné oko, bohužel plast. Z důvodů snížení výrobních nákladů...

Já mám v kufru tažné oko originální-masivní kov.

Tohle jsou vyhozené peníze

jar*

tažné oko na skle? *smich2*

A aby to bylo extra festovni, tak to tazne pridelali na sklo*smich*

mojejmeno
hodnocení

Ajo, jak některý auta mají rezervu na kufru tak tohle ze by mělo tažné na skle? Je to divný, ale vymýšlí se různý věci. Ale tohle je plast

@jar

@axus

Netvrdím, že je to optimální řešení... Musí se velmi opatrně, problém tažných ok je v tom, že se šroubují do kovových částí karoserie, které jsou po letech vyrezlé. I dítě ve školce ví, že sklo nekoroduje...Jen si zkuste vytlačit nohama sklo ven, sklo se lepí a drží jak bejk.

Kdo ví, ví, kdo neví, neví

@boban my víme... že to rozhodně není tažné oko ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]