Nejste přihlášen/a.
Mám řidičák na B, B1 (2016) a AM (2013, kdy jsem jízdy a vše jezdila se 125). Mohu řídit pionýra? Nebo na čem záleží? Děkuji.
Děkuji. Doma mám hořčicovou Jawa 50-20, ale rychlost u toho je napsaná 65 km/h. To nevadí? Neměla by být do 45 km/h?
Nevadí.Označení je Jawa 20,má plechové kryty a ta 50 je obsah 50 ccm.Miloval jsem ten stroj a nalítal spousty kilometrů.Taky jsem měl tu hořčicovou barvu.
Mate -mýlýte se! AM může řídit jen a apouze mopedy (pokud bereme československé výroby) Babata,Jaweta, stadion a potom pouze jediného Pionýra-Jawa 50 typ 550 tzv Pařez. ten jediný má konstrukční 45km ostatní pionýry už mají 60 co je nad limit stanovaný skupinou A-M. Výjímka by byla jak píše p.Totak kód 150!To platí pro osoby co měli v miulosti skupinu AM nebo skládali zkoušky v určitém období!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.