Nejste přihlášen/a.
Můžete mi, jako neznalé ženě, prosím poradit nějaké dvojkolé, ideálně ne moc těžké, přibližovadlo do 30.000kč? Vůbec netuším, po čem se dívat, aby to byla SPOLEHLIVÁ ZNAČKA, kvalitní motor. Jestli bude dvoumístné nebo jednomístné není rozhodující. Hlavně NE ELEKTROmotor. Děkuji Vám velice moc předem!
Pro ženu jsou praktičtější spíše skútry. Nejsem přes malé motoc\kly žádný expert, ale vím, že mezi nejspolehlivější a nejkvalitnější patří Hondy. Zkuste si něco najít tady: sbazar.cz/... nebo v jiných bazarech.
Pokud vám nevadí řazení, zkuste sehnat ojetou Hondu Innova nebo Wave. Pokud chcete nebo musíte mít variátor, pak třeba Honda SH125. Možností je hodně, ale raději bych nekupoval Čínu a za mě raději větší kola. Má to sice méně úložného prostoru, ale zase mnohem lepší jízdní vlastnosti.
Já před 8-mi lety koupil docela dost ojetou Hondu SH150 a těch 8 let jen foukám kola, měním olej a teď jsem musel koupit novou baterku. Jinak údržba: Na podzim to strčím do garáže, na jaře vytáhnu a jedu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.