Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouchání při průjezdu malých nerovností

Od: vojtan odpovědí: 3 změna:
Zdravim, potřebuji poradit, mám octaviu 1.9tdi 81kw a ať projdu jakoukoliv malou nerovností auto mi to dá přiměřeně najevo tupím bouchnutím od přední i zadní nápravy. Když si prosadnu do druhé Octavie téhož typu je to dost velký rozdíl, volant jde také těžší a nevrací se do polohy. Automechanik mi řekl, že silentbloky a čepy jsou v pořádku a možná je jen někde vůle ale kde to mi už neřekl. Proto, pokud máte zkušenost s tímto autem a víte z používání zjistit, kde by mohl být problém budu rád. (Auto bylo i po bouračce z předu i ze zadu i to může být asi problém)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Mechanik to jen nenašel.. Tyhle věci se hledaj že jeden houpe autem a druhej rukou osahá čepy attd. kde je vůle. Často kosti stabilizátoru (vůle v kloubech), uložení stabilizátoru, silenty, tlumiče, klidně ruplý péro, vejfuk klepe do kastle.. Takové hledej šmudlo *smich*

xenofob
hodnocení

0x

i bez vůlí v nápravě je O1 dost tvrdá a na nerovnostech "bouchá" nebo bubnuje, pokud je přední náprava ok může klidne klepat i výfuk, například zadní část tlumiče kvůli poškození jeho uchycená korozí...také může být ulomený kus pružiny atd, klidně to může být kombiance všeho možného...

mathew
hodnocení

0x

Zavezte to jinému mechanikovi. Tohle musí totiž najít a vyjmenovávat vám všechny díly, které by to mohly být nemá cenu, protože ho stejně musíte najít...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]