Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje octavia

Od: octavia odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Mám menší problém.
Dnes jsem přišel k autu chtěl nastartovat ale nenastartoval. Startér normálně točí. Zkoušel jsem startovat i přes startovací kabely a ani tak sem nenastartoval. Je možný že je vystavena baterka nebo to může být něco jiného? Popřípadě co.
Jedná se Škoda Octavia 2 1.9 tdi 77kw kód motoru BLS.
Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejde tam nafta a může být několik důvodů, kde nateče a kde ne a proč.

Klidně může být i přetržený rozvod.

octavia
hodnocení

Po rozvodech mám 10 tisic km

No, a co ta nafta? Pokud neumíš, tak servis. Co čekáš?

Stříkni do sání čistič brzd nebo start spray. Pokud to na něj pojede, tak hledej chybu v elektronice a přívodu nafty.

hodnocení

0x

A nafta v nádrži? "Nenakoupil" ji někdo z nádrže zaparkovaného vozidla? A pokud baterka točí...tak "vystavena" nebude

petras*
hodnocení

0x

Za to může kuna nebo co.Třeba i ježek.Věštecká koule má volno v so+ne.Když tomu nerozumím,tak zavolám odtahovku a servis.Nemáte tam nějaký ,,tajný,,spínač? I toto se mi stalo,že si majitel po hodině hledání závady vzpomenul,že ho tam má.

hodnocení

0x

Stejnou závadu měl tento týden soused.Příčinou byla porucha na relé palivového čerpadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]