Dobrý den, najde se tu automechanik, který si poradí s dpf u Toyoty Avensis r.v. 2006. Začínám být zoufalý. Nikdo v mém okolí nemá diagnostiku, která by zvládla regeneraci DPF. Kód chyby P2002. Jsem z Berouna tak někde v okolí. Dekuji
Nikde v okolí Berouna není servis (ne garážník) s pořádnou diagnostikou? Ani autorizák? Ale no tak Třeba regenerace ani nebude možná a budete muset zkusit čištění.
Obvolal jsem snad vše, byl jsem u osmi mechaniku a nikde nejde spustit regenerace. Všichni mohou max vymazat chyby a regulovat tlak u vstřiku. Autorizak mi řekl skoro 8000,- Kč. Za to ho můžu nechat vyčistit. Jde mi o to, udělat první regeneraci a potom popř. vyčistit. Nebo myslíte, že mám dát rovnou vyčistit?
Regenerácia DPF sa dá spraviť len do určitého percentuálného zanesenia,potom to už môže diagnostika vyhodnotiť ako nebezpečné a nespustí to,riziko požiaru.
cashpy
Děkuji za info. Ale otázkou je, zda by tam bylo více možností než nastavení vstřiku? Nejspíš ho vyndám a nechám vyčistit mechanický.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.