Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit zavadu chcípání motoru

Od: mildazeskor odpovědí: 3 změna:
Zdravím, vlastním Renault Twingo 1.2 43kw
a mám problém se chcípáním motoru. Normálně jedu, třeba 50 nebo 70 a najednou motor začne ztrácet výkon, když sešlápnu plyn tak je slyšet že by motor jako chtěl přidat ale výkon jde stále dolů až nakonec auto zastavím a motor si párkrát zaškytne a chcípne.Problém je že se to děje pouze v teplém počasí. Když jedu ráno nebo z odpolední z práce tak je to ok ale v těhlech parnech mě to často nechá i na kruháči a chvilku trvá než nastaruji a popojedu o kus dál.Svíčky jsou nové,kabely, vzduchový filtr,lambda sonda protože házela chybu a i palivový filtr je nový.A teď prosím o radu, co by to mohlo být. Děkuji všem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Čerpadlo a nebo třeba i teplotně závislý snímač otáček... S tím snímačem jsem se osobně s touto závadou setkal cca 4x ...

mildazeskor
hodnocení

Zapomel jsem že snímač otáček byl taky vyměněn

hodnocení

0x

Pravděpodobně palivové čerpadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]