Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kunu v motorovém prostoru?

Od: xstanax® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, parkuji auto v oblasti výzkytu kun. Už několikrát mi řádili v motorovém prostoru. Má někdo vyzkoušený nějaký přípravek na odpuzování těchto potvor? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

koupit plašič - zapojit na stálo - hledat na netu...

doplněno 11.04.10 18:54:

jak kolegové dále píší - upřesnil bych - mužské vlasy / ženské vlasy jsou většínou ovlivněny používáním chemikálií v barvách atd . takže nevydávají ten správný lidský pach..

triko propocené také pouze mužské bez chemie.

zoologové tvrdí, že spolehlivě je vyzkoušen trus velkých kočkovitých šelem ...a je to fakt - bud do zoo nebo chovatele co chová šelmy...popř. cirkus

michalll*

1. možnost koupit ten výše uváděný plašič kun, ten co pár sekund vydává nepříjemné pípání ve vysokých frekvencích a kuně tak znepříjemní život v motorovém prostoru, ale pozor, může to znepříjemnit život také vám pokud auto parkujete v létě v noci blízko otevřených oken...

2.možnost umístit do motorového prostoru svazek ustřižených lidských vlasů, nebo nějaké spocené staré triko, kuna má dobrý čich a také by jí to mohlo odradit...

hodnocení

2x

No mel jsem podobný problém na chate a jako nejlepsi se ukázala kombinace staré osvedcené metody a sice kralici pletivo pod motorovy prostor(proste trochu pomuchlat a polozit pod auto), tezko se jim to prekonává a moderni, coz je ultrazvukový plasic za cca 400,- v jakemkoliv Baumaxu atd.A mám klid:)

hodnocení

Uvažuji o elektronickém plašiči, ale slyšel jsem, že jen některé jsou 100% účinné.

Jj, ale jak jsem napsal, nejlepsi je kombinovat a jak podotkl kolega výse, lidské vlasy kolem pozemku a pobliz parkoviste pomuzou prakticky proti kazde divoké zveri.*palec*

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý en tady mají sprej přímo proti kunám v motorovém prostoru. Ty to potvůrky můžou rozkousat kabely i hadice.

Oleje.cz - Tsch&u/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]