Zajímalo by mě jestli by osobně byste měnili nefunkční plynové vzpěry pátých dveří. Já když je otevřu tak je podepřu tyčkou a zdá se mi to zcela dostatecne,ale manželce se se to nepozdává. Jaký na to máte názor vy? Díky. doplněno 14.06.21 14:30: Díky všem, u některých jsem se i zasmál.
Rozhodne vymenit. Je to komfortnejsi, bezpecnejsi a co si budeme povidat - kdyz vidim takoveho sofera, co vylovi z Octavky haluz a podsprajcne s ni pate dvere pomyslim si neco o linych mantacich.
anony*
Stejně je to zajímavé. Naši mají stejně dlouho auto jako já používají ho mnohem víc a jím to drží nemají s tím problém.
Jestli jí máš dobře pojištěnou tak neměnit Kup jiný a neblbni s klackem ty dveře když padnou tak to bolí
anony*
Copak toto toto se dá, nějak moc to nebolelo, ale jednou se mně podařilo u našich špatně otevřít garážové vrata a dceři spadly na hlavu a to bylo o kus horší. Ony ty vrata chvilku držely a až po nějakých 10 vteřinách spadly. Je to tam blbě vyřešený. Od té doby jsem na ty vrata opatrnější.
Místo pomocníka už má v kufru stejně správně dlouhý klacek Jen asi nemá těch 5 minut na výměnu tak hledá stejně postiženého šetřílka co mu napíše, "na co vzpěry, když máš klacek."
Jestli ti klacek vyhovuje tak proč ne... Akorát až manželka dostane dveřma do tykve, tak tě tim klackem požene a budeš mít utrum Drahý to neni, výměna za pár minut... Na druhou stranu klacek je ekologický, levný a hodí se i na odehnání dotěrných potvor nebo i posměváčků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.