Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdy RIDEX ano/ne?

Od: octavia18t odpovědí: 3 změna:
Zdravím, vybírám brzdy komplet předek zadek desky i kotouče a narazil jsem na značku RIDEX, což je pro mě neznámá značka, ale tváří se celkem dobře, tak bych chtěl vědět, jestli má s nimi někdo nějaké zkušenosti a názor na ně?
Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neznám, ale proč kupovat něco neznámého, když brzdy renomovaných značek jako ATE, TRW, Textar, Bosch atd... stojí rovněž pár stovek? ;)

olinl

Souhlas se stepm. Pro tazatele: Osobně beru TRW (němci), bral jsem nedávno zadní pakny na Feldu, vyrábí se ve Španělsku a chybí pozink na železe, je to jen nastříklé barvou, obložení na paknách překvapivě velmi dobře "brzdí", až jsem byl překvapen. Čekal jsem to horší. No jsou tam od dubna, na závěry je ještě čas.

hodnocení

0x

Dle dotazu budou mít bzrdy něco za sebou.

Určitě bych vyměnil celou sadu-jak kotouče, tak destičky a to OD STEJNÉHO VÝROBCE-STEJNÁ ZNAČKA DESTIČEK A STEJNÁ ZNAČKA KOTOUČŮ-prostě komplet sadu, kde je zaručeno, že budou mít vůči sobě optimální tvrdost. Preferoval bych ATE

Pak někdo koupí kotouče zvlát, desky taky a píská mu to. Od jednoho výrobce by materiály měly k sobě sedět.

Příklad komplet sady(nevím, zda je to zde nejlevnější ,dávám to jako příklad sady)

PŘEDNÍ + ZADNÍ BR/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]