Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynechávání motoru

Od: tomas25 odpovědí: 7 změna:

dobrý den mám felici 1,3 a a chtel se si trochu upravit výkon tak sem si koupil ty sportovní svíčky Brisk Premium DR 14ZC no a když sem je tam namontoval a druhy den sem jel ráno do práce tak pří rozjetí mi začal motor vynechávat a když sem jel dál na 4 .rychlost a plyyn byl skoro na podlaze tak motor také začal vynechávat, a žádna zima nebyla že by byl motor studený. Nevíte co stím je? Díky za odpověd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Dobrý den, jestli to jsou svíčky se čtyřma elektródama tak vám to těžko pojede. Felicie nemá stavěné zapalování na takový výkon, aby jiskra byla dostatečná pro tyto svíčky.

tomas25
hodnocení

to jsou svíčky bez elektrod

hodnocení

2x

Asi takhle - Š Felicia není už z podstaty žádný závoďák a představa, že osazením svíček s více jiskřišti nabyde výkonu hodného BMW je poněkud nadsazená. Podle mého - dal bych zpět originál svíčky a hooodně bych se u toho modlil, aby ten experiment přežilo VN trafo bez úhony. Pokud je to však Felda ,,Neue Gesicht´´ tedy ta, s mřížkou vpředu může tahle prča vyjít ještě dráž, anžto tady bude možná třeba vyměnit celou tu lištu, co jde přes svíčky. No - každý svého štěstí strojvůdcem :)

tomas25
hodnocení

ale vetšinou to blbne jedu pomalejc a přidávám, jinak to pořád jede dobře.

tonc

mě takhle blbne 1.3 se svíčkama pro plyn. stává se to jen když jedu pomalejc než by odpovídalo stlačení plynu a plyn mám tak ve 3/4, tak to občas jako vynechá. Nevím čím to je, ale jezdím...

ar*

Spíše bych se zaměřil na kvalitu těch svíček, jestli jste je koupil někde extra levný tak víte jak to dnes chodí. Co se týče poškození zapalování a nebo že by to zapalování (s více jiskřišti neutáhlo) nebudu ani komentovat.

Mrkněte na stránky www.brisk.cz a tam si zadejte typ vašeho vozu a nabídne vám to svíčky určené pro vasše auto . Dám krk nato že tam pro Feldu budou i svíčky s více jiskřičema.

Co se toho zvýšení výkonu jedná tak na to zapomeňte ,že by jste to nějak významně poznal.

cyril*

Co se výkonu týče, tak upravit tento motor aby to bylo poznat je naprosto reálné. Bohužel výměnou svíček se takového stavu nedá dosáhnout. Profesionálně provedená úprava však vyjde cenově na hodnotu zhruba třech takových Felicií.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]