Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2din rádio fabie 1

Od: goodboost odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Jaké dotykové 2din rádio by ste mi doporučili do fabie I 2005. Aby sem se mohl připojit na WiFi a podporovalo YouTube. Děkuji moc za tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žádné takové a nebo je to šumafuk. Tyhle androidy jsou všechno čínský šméčka co vybíjí baterku. Před měsícem jsem jedno kuchal ven. Majitel se vrátil k CD symphony, které je bezproblémové i po 20ti letech.

doplněno 11.06.21 18:14:

kolemjdouci, jine. Mělo to otočnej čudl uprostřed vlevo. Možná jsou nějaká OK, ale nelákají mě.

tazatel potřebuje ISO ne Quadlock a hranytý 2DIN ne ty kulaté. Jinak pokud se v tomto provedení dělá to tvoje z odkazu, tam za zkoušku mezi těmi ostatními... proč ne.;)

kolemjdouci

Opravdu? Toto ( aliexpress.com/... ) mám v OII skoro 3.rok a vše fční, včetně všech info po CANBUS sběrnici a zadní parkovací kamery. V té době cca 2200,-. Montoval jsem sám, přesně dle návodu a baterka OK.

to goodboost: Neboj se toho, vyber si vhodné rádio pro tvé auto, přečti recenze rádia, hodnocení obchodu a kup.

goodboost
hodnocení

Právě že s podporou YouTube nemůžu do fobie najít.
kolemjdouci

Asi jsem mimo, když je tam Android, proč by nemnělo jít Youtube?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]