Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepání při volnoběhu

Od: matejblazek odpovědí: 9 změna:
Zdravím skupino.
Přemýšlím nad koupí audi a4 b8 3.2 fsi 130 000km.
Má vadu a to je ta že na volnoběh klepe. Při normální jízdě nic slyšet nejde a ani na výkon to vliv nemá. Přikládám video, neví někdo co by to mohlo být? Já mám takové podezření na rozvody. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Video jsi nepřiložil, ale může to být od rozvodů. FSI trpí na napínák řetězu. Rozvody bys snad měl po koupi udělat každopádně, i kdyby neklepaly. A před koupí je rozhodně nutná diagnostika. Na tom motoru je spousta serepetiček.

matejblazek
hodnocení

Omlouvám se zde přikládám odkaz na yt.

youtu.be/...

To zní hnusně. Nekupovat. Koukal jsem na Bazoš a jsou tam teda mnohem levnější kusy.

matejblazek
hodnocení

To jo jsou tam levnejsi ale nemuzu za boha najit s 3.2 fsi. S rozumnym najezdem.

mathew
hodnocení

0x

Jestli to není o hodně levnější než ostatní auta v nabídce tak bych o tom ani neuvažoval. Může to být cokoliv od volného plechu až po motor před smrtí...

matejblazek
hodnocení

Auto je cenově za 209 000kč

spu
hodnocení

0x

Zdravím kupče, koupi zvaž.Jelikož jestli má opravdu najeto to co píšeš,tak by nic klepat nemělo. Obávám se,že to je stočený a vyrachtaný

matejblazek
hodnocení

Zdravím stočené to není je k tomu servisní knížka a kontroloval jsem to i na carvertical a tam je to spravne s nájezdem.

jenda22
hodnocení

0x

Jednoduchá rada - pryč od toho. Mohou to být ventily, přidřená některá vačka atd. Ať sleví 80000 a za to uděláte v menším servisu GO motoru. ne ve značkovém. Jednak to tam ani neumí a pak cena by byla za nový motor asi jako za současné auto v prodeji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]