Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárovky do předních světlometů

Od: slavo® odpovědí: 12 změna:

Jaké používáte žárovky H7 - značku?

Jednou jse koupil nějaký noname snad COMPASS nebo co a ne technické to nešlo seštelovat.

Tak tu nejlevnější tam nechci dávat, ale taky nejdražší ne.

třeba tuto ne

alza.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Lidl + 100%, pokud nejezdíš v noci tak longlife.. Na danou cenu hodně dobrý.

Pokud drahý, tak dobrý jsou Osram Nightbreaker. Ovšem oproti Lidlovce až o tolik líp nesvítí a i životnost je víceméně podobná...

Zásadně nebrat modrý, ty jsou za mokra totální mizérie (různý "xenon efekt" a podobný kravinky)

feka

S xenon efektem je to něco za něco a co komu vyhovuje. Za suché letní noci jsou třeba Cool Blue Intense žárovky parádní, ale ve sněhové vánici zase úplně k ničemu.

re4zon
hodnocení

1x
Nejlepsi pomer cena vykon maji GE megalight a jejich varianty, ale malokde se daji koupit.

ja1
hodnocení

1x

U mně v autě byly nějaké noname a nic moc světlo. Pak jedna praskla. Na pumpě měli Philips Vision, vyměnil jsem nejdřív tuto poškozenou a fakt to bylo v noci hodně znát. Tak hned potom jsem vyměnil i druhou i když teda ještě svítila . Rozdíl je značný.

Jsou tam asi dva nebo tři roky a při denním ježdění zatím žádná neodešla.

hodnocení

0x
Beru levný Tesla a v pohodě
To že to nešlo doštelovat neměls jí jen špatně nasazenou u těch H7 už se mi to taky stalo
hodnocení

Neměl - na místě jsem tam dal jinou a bylo to OK.

jm
hodnocení

0x
H7 jsou sami o sobě špatně konstrukčně vymyšlený. Kde jsem je měl, tam jsem je měnil cca.po 7-10tis km.
Kupoval jsem pak už jen levné akční Tesly nebo co kde bylo. Drahé za 300-500 vydržely 2x déle než ty za 49,-

hodnocení

0x

Philips základní řadu, ale chápu, že je to pro někoho i tak drahé.

autodily-pema.cz/...

doplněno 07.06.21 14:04:

Na sníh mám Allseason Osram fialovožluté sklo

doplněno 07.06.21 14:11:

Jezdíš jako já lesem, kde je neodklizeno a nebo jen hrablem a posypáno štěrkem?

S bílým světlem je bílí sníh nepřehledný a splívá

asd1

Lidlovky jsou levnější a lepší ;)

Je otázka jestli i ty současné - dřív byla výroba v Německu, teď na krámě jsou čínský.. Podobně AA, AAA baterky, taky přesun výroby.

Pokud to tu čte někdo z vedení Lidlu - bacha pokles kvality = začnu nakupovat jinde (a doufám že to tak udělá většina lidí). Žárovky mám zatim zásobu těch z D, čínský nechci a vracim do regálu (proto zatim nemůžu posoudit kvalitu...)

Různý modrý xenon efekt - za mokra je s nima vidět úplný... A za sucha je dobrý prakticky cokoliv, i ty nejlevnější. Jediný+ je že to z dálky vypadá modře, ale to je tak všechno, = dobrý jako denní svícení nebo do ideálních podmínek (sucho + sníh na krajnicích *smich* )

asd1

Gumid sníh na krajnicích je bílej a je dobře vidět i s mžourátkem ;) - aneb jak to vychvaluje do sucha, tak zapomněl dodat že za sucha je dobře vidět skoro s čímkoliv.. Za mokra to je jinej level.

asd1

Na horách, takže i neodklizeno *smich* Ale silnici najdu i s bílým, žlutý je za mokra nic moc a furt přehazovat žárovky se mi nechce (leda dát žlutý do mlhovek, ale nějak nemám potřebu vylepšovat stávající..

Prioritu má za mokra na okresce včas vidět zviřátka *smich*

PS bacha na i y

yi jo no...*hi*.

Přehodím žárovky v listopadu a neřeším. Zvířatka mnohdy protroubím. Funguje to. Musím zaklepat, že jsem se zatím nestřetnul a to jsem jich viděl už hodně a ještě uvidím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]