Nejste přihlášen/a.
Jaké používáte žárovky H7 - značku?
Jednou jse koupil nějaký noname snad COMPASS nebo co a ne technické to nešlo seštelovat.
Tak tu nejlevnější tam nechci dávat, ale taky nejdražší ne.
třeba tuto ne
Lidl + 100%, pokud nejezdíš v noci tak longlife.. Na danou cenu hodně dobrý.
Pokud drahý, tak dobrý jsou Osram Nightbreaker. Ovšem oproti Lidlovce až o tolik líp nesvítí a i životnost je víceméně podobná...
Zásadně nebrat modrý, ty jsou za mokra totální mizérie (různý "xenon efekt" a podobný kravinky)
U mně v autě byly nějaké noname a nic moc světlo. Pak jedna praskla. Na pumpě měli Philips Vision, vyměnil jsem nejdřív tuto poškozenou a fakt to bylo v noci hodně znát. Tak hned potom jsem vyměnil i druhou i když teda ještě svítila . Rozdíl je značný.
Jsou tam asi dva nebo tři roky a při denním ježdění zatím žádná neodešla.
Philips základní řadu, ale chápu, že je to pro někoho i tak drahé.
Na sníh mám Allseason Osram fialovožluté sklo
Jezdíš jako já lesem, kde je neodklizeno a nebo jen hrablem a posypáno štěrkem?
S bílým světlem je bílí sníh nepřehledný a splívá
Lidlovky jsou levnější a lepší
Je otázka jestli i ty současné - dřív byla výroba v Německu, teď na krámě jsou čínský.. Podobně AA, AAA baterky, taky přesun výroby.
Pokud to tu čte někdo z vedení Lidlu - bacha pokles kvality = začnu nakupovat jinde (a doufám že to tak udělá většina lidí). Žárovky mám zatim zásobu těch z D, čínský nechci a vracim do regálu (proto zatim nemůžu posoudit kvalitu...)
Různý modrý xenon efekt - za mokra je s nima vidět úplný... A za sucha je dobrý prakticky cokoliv, i ty nejlevnější. Jediný+ je že to z dálky vypadá modře, ale to je tak všechno, = dobrý jako denní svícení nebo do ideálních podmínek (sucho + sníh na krajnicích )
Gumid sníh na krajnicích je bílej a je dobře vidět i s mžourátkem - aneb jak to vychvaluje do sucha, tak zapomněl dodat že za sucha je dobře vidět skoro s čímkoliv.. Za mokra to je jinej level.
Na horách, takže i neodklizeno Ale silnici najdu i s bílým, žlutý je za mokra nic moc a furt přehazovat žárovky se mi nechce (leda dát žlutý do mlhovek, ale nějak nemám potřebu vylepšovat stávající..
Prioritu má za mokra na okresce včas vidět zviřátka
PS bacha na i y
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.