Nejste přihlášen/a.
Dobry den...chci se zeptat,dnes sem se pustil do přezutí kol a čekalo na me nemilé prekvapení...kola me totiz nesly sundat...pripadne me to jako kdyby to tam bylo zarezly a ted to proto neslo...nikdy se me to nestalo...kazdy rok prezouvam doma...ale az ted poprve to nejde sundat...zkousel sem uz snad vsechno ale drzijou tam jak pribyty...prosím o radu...diky
Pokud není auto na zvedáku jako v servisu (na lyžinách) nebo alespoň na velkém hydraulickém zvedáku tak jsi adept na Darwinovu cenu. Ale asi nevyhraješ, po světě běhají daleko větší dementi. Při použití běžného zvedáku dodávaného s autem minimálně riskuješ poškození brzdových kotoučů, docela drahá sranda.
jednoduchá rada zakleknout před kolo a obouma rukama udeřit do vrchu kola ze spoda se kolo uvolní. Pokud si nechceš ušpinit ruce stačí do kola kopnout nebo vzít kladivo a udeřit do vrchu kola.
Rada : Nikdy si nelehejte pod auto a nemlaťte do kole ze spodu!
Pardon za Off Topic, ale nechces si Katerino Ty, nebo se domluv s Technikemjirikem, jeden z vas vymenit avatar za jiny?
Ja tu spoustu uzivatelu rozlisuji podle neho a tohle je fakt matouci Uz dost na tom, ze si ho spousta lidi kazdou chvili meni. Napriklad Papene to meni alespon za stale podobny...kdyz uz musi menit...
Co se tyce kola, tak do nej staci z boku kopnout. Neni v tom potreba hledat zadnou vedu. Nicmene to uz tu bylo dostatecne zodpovezeno...
Nemuzu si nevsimnout
Ale ted koukam, ze mi boris moji teorii o stale podobnem avataru. Alespon mas jedinecny...
Stalo se mi totéž, když se mi zasekla ruční brzda na levém zadním kole. Kolo nešlo sundat ani údery gumovou palicí, až povolilo při použití úderů velkým kladivem přes dřevěný hranol. Pak jsem měnil brzdové destičky vzadu a opět něšlo sundat pravé zadní kolo. Bylo tam tak přirezlé, že garážista, který mi to dělal, musel vzít autogenový hořák a disk u otvoru pro náboj kolem dokola ohřát do červeného žáru. Pak se teprve disk uvolnil a kolo šlo sundat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.