Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nové auto do 400 tis

Od: tampir odpovědí: 8 změna:

Benzín, dva lidé a malý pes...(nyní Roomster). 10 tis/rok 70% město.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Roomster už se rozpadá?

Proč nové auto? Jen utratit prachy a udělat si radost, když najedete tak málo a jezdíte 70% město?

Roomster je pro Vás malý? Hledáte větší? Stejný? Menší?

doplněno 03.06.21 12:06:

Ano, jeho problém, ale na to jsem narážet nechtěl. Těžko radit, když je málo informací a tazatel nespolupracuje.

break

Jeho peníze, jeho problém jak s něma nakládá

break

To tě chápu. Proto na takový dotazy ani nemá cenu reagovat. Stačí zajít do trafiky a koupit si nějakej motoristickej časopis nebo pročíst internet. Všude je toho plno včetně konfigurátorů

03.06.21 13:18

*palec*

hodnocení

0x

Já bych uvažoval i o tomhle

Doblo combi (fiat/...

Dobře se nastupuje a vystupuje a když momentální pes "odejde", tak si můžete koupit nějakýho většího, nebo rovnou už teď náhradního. Dozadu je hodíte oba dva a nebudou se vám zbytečně plést vpředu pod pedály nebo mačkat čudliky...

xenofob

a při nakládání psů nepoškrabou lak vedle stojícího auta..posuvné dveře jsou super, především pro ženy:-P

xenofob
hodnocení

0x

Za 400 tis pro 2 lidi a malého psa nejlépe nové a samozřejmě červené

hodnocení

0x

dacia.cz/...
Mám velice dobrou osobní zkušenost z touto automobilkou.
Mám Logana MCV II - Benzín, velký kufr, rovný bez nastupních hran. Objem 576 l
Ale dá se vybírat i z jiných modelů. Konkrétně Sandera, Dustera a nebo Lodgy. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]