Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová krytka na okno zadních dveří (Š Roomster)

Od: plha* odpovědí: 3 změna:

AHoj, chci se zeptat, jestli nevíte, kde se dá sehnat plastová krytka na okno 2ks zadních dveří (ne kufru), která trochu sladí design předních a zadních dveří, jestli víte co mám namysli :)
Viděl jsem to u jednoho Roomsteru, jak jsem popojížděl v zácpě a moc se mi to líbilo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Netuším co myslíš. Roomster Scaut má mnoho plastů.

Nebo myslíš deflektor okna z plexi?

Mě se to nelíbí a ničí to těsnění oken (vymačkává je. Nejsou navržena na obojí. Pak bez deflektorů okny zatéká. Je nutné vyměnit pak těsnění nebo stále mít deflektory (ofuky)

obautodily.cz/...

A nové těsnění například na Felicii se dá ještě koupit? Já mám asi rok ofuky (deflektory) a líbí se mi, že můžu mít za jízdy pootevřenou štěrbinu a neteče mi tam. Nejsem si ale jist, zda když oknem pořádně nefouká průvan, zda tento typ větrání je efektivní. Těsnění to opravdu vymačkává a možná bych i uvažoval o vyndání ofuků pryč.

Vyndáš a poteče ti tam. Stačí dát použité s Feld na vrakáči, které ofuk nikdy neměli osazen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]