Zdravím borci, mám problém s moji audi a nevim si s ni uz rady … Hazelo mi to nouzák, tak jsem vymenil vsude podtlaky a delalo to taky .. Tak jsem vymenil váhu, taky to delalo tak jsem ji vratil, pak i N75 a to samy … Pak jsme vydelali i turbo, to jsme odvezli do Turbocaru na kontrolu a vse v pohode, vycistili to a i opiskovaly … ale auto furt haze nouzák.. Jedna se o r.v: 2002 … Mam zaslepenej EGR ventil .. jestli to neni tim? Nema se nejak vypnout? Dekuji.
A co píše diag? Když to padne do nouze a ty zapneš a vypneš motor zas to jede? Ještě mi napadá bud na intercoleru nebo poblíž je na trubce saní čidlo tlaku turba zkus ho vyndat vystříkat čističem brzd bejva zadělaný nebo mohlo i odejít
Dle ty chyby mam ja jasno turbo ven opět rozebrat regulaci vyčistit a podložit 0.1mm podložkama Dle mě drhne regulace turba a proto padá do nouze Počítam že se tak děje v tahu mezi 2500 až 3500 otaček Apokud se zas vypne a zapne motor tak to jede co?
Přesně pro todle sem nechtěl do svého tdi repasovaný turbo protože to sou jen problémy kupoval sem nové a nemam problém Stale si mi neodpověděl na otazku ! Pokud padne do nouze a ty vypneš motor pak motor nastartuješ tak to jede normálně než to pak po chvíli zas v tahu padne do nouze?
Tak dvě možnosti bud turbo vyndat a hodit ho těm co ho repasovali na hlavu nebo rozebrat regulaci a podložit 0.1mm podložkama ty ja třeba sehnal v Pematexu
Prdlajz loterie. Akorat to musi nekdo udelat poradne. A ne ze to z venku opiskuji a vrazi to hejlovi jako repas. Od solidni firmy je repas na urovni noveho.
asd1
Přesně tak.. A právě proto to je loterie - musí to někdo udělat pořádně. Jenže to zjistíš až podle toho jestli a jak dlouho to bude fungovat A že tahle firma je dobrá - to tvrdí všechny.. A který recenzi který věřit/ nevěřit si musíš vybrat sám..
Problém je, že když to je blbě a hodíš jim to na hlavu, tak řeknou že od nich to šlo v pořádku, můžeš leda řešit posudky a soudy, mezitim buď koupíš jiný turbo nebo nejezdíš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.