Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Manžel koupil asi před půl rokem auto. Ale já bych spíš řekla, že to byl předražený vrak. Auto jezdilo asi měsíc a od té doby je nepojízdné. Odešlo tam snad všechno co šlo, kromě námi nově zaplacené spojky za dalších 18 000kč.
S tím, že tato koupě nebyla výhodná a že jsem prodělali už jsme se smířili, ale teď bychom auto rádi prodali, ale bohužel nevíme jak. Máme hotovou technickou, zaplacené pojištění a podobně. Jaké dokumenty potřebujeme k prodeji auta? Máte nějaká doporučení proto, kde začít nebo na co si dát pozor? Co všechno nám nový majitel musí podepsat? Kde případně požádat o pomoc?
Dále by mě zajímalo jak je to s baterií do auta. Naše baterka je samozřejmě kaput, (nejen) proto je auto nepojízdné. Otázka má vůbec smysl řešit do nepojízdného auta, kde nefunguje fůra dalších věcí ještě jako zařizovat novou baterii? Manžel se mi včera pokoušel tvrdit, že když koupíme novou baterku za 1500, tak že bychom mohli zvýšit cenu auta až o 2000kč a mě osobně to příjde jako kardinální hloupost, protože jsme na tom autě prodělali tak 25 000kč a nějaká pětistovka plus nebo mínus už mi je upřímně jedno, hlavně ať už se to vyřeší. Co doporučujete Vy?
Jsme mladý manželský pár a bohužel tomuto nerozumíme. Koupě auta nebyla rozumná a byla uspěchaná a mi bychom to rádi teď dořešili, jelikož opravovat toto polorozpadlé auto z roku 2001 nemá úplně smysl, jelikož za cenu opravy tohoto vraku můžeme mít nové a hlavně pojízdné auto.
Děkuji všem za rady, budu moc vděčná všem.
Tuším, že za likvidaci je asi 1000kč a my jsme doufali, že se nám to povede prodat aspoň na náhradní díly a že z toho bude aspoň nějaká kačka nazpátek.
Jo a opravdu stačí jen kupní smlouva? A co třeba přepis a odhlášení od stávající pojistky a podobně?
I vrak lze prodat. Ale u Vás je problém, že nic nevíte, ani zdali je technická.
Když vozidlo prodáte, nedávejte doklady z ruky a proveďte přepis na kupce. Jinak vozidla nedávejte z ruky, nezbavíte se pak úředně vozidla.
Až bude kupec zapsán v registru, pak mu dejte doklady a vozidlo.
No to s tou technickou je docela přešlap, to mě štve. Teď už vím, že ji nemá.
Právě proto je pro nás složitější, nevíme vůbec nic... já tady nerozumím ani půlce věcí, co se zde píše a to se celkem snažím. Ale díky moc za rady.
Každopádně to spíš vidím na tu likvidaci.
Ok, v pořádku, já taky nevím, jak se dělá houskový knedlík.
Vozidlo prodávejte jako nepojízdný vrak, kde skoro nic nefunguje. Až se najde kupec, naložte vozidlo na podvalník, dovezte na evidenčku. Pak s kupcem a doklady na evidenci, přepíšete na kupce, on si vozidlo odveze. Budete mít klid. Ve které fázi si vezmete peníze, je jen na Vás. Třeba nežli pojedete na evidenčku. A určitě mu nic nedávejte bez přepisu. Jinak pohoříte a budete chodit na radu, co udělat pak.
Pro přepis auta potřebujete evidenční kontrolu. Záleží co je to za auto a jestli se někomu vyplatí ho kupovat - do smlouvy je dobré napsat "soubor náhradních dílů" .
další varianta nechat udělat ekolikvidaci a odhlásit, nebudete za pár dní muset řešit častý problém "kupující nechce auto"
Tyhle piksly se dávaj do áček.. Neob do hutí. Na přejezd seženeš od někoho v baterkárně polochcíplou baterku (kdo daruje abych mohla dojet na ekolikvidaci), příp. půjčit z jinýho auta jen na přejetí; pozor pokud auto nedobíjí tak 1. aby to dojelo 2. půjčenou baterku nezlikvidovat úplným vybitím
Prodej na díly výměnou za vadné, tak aby vozidlo bylo pořád kompletní. Pak poslat na ekolikvidaci, obvykle si přijedou a zaplatí pár tisíc. Ale je s tím práce + nutnost mít na to prostor Prodat jde dost dílů - nárazníky, světla, airbagy, řídicí jednotky, spojku (máte novou) nebo celý komplet motor + převodovka, kola, dveře sedačky atd. Zaparkovat mimo veřejné kkomunikace a dát do depozitu, pak zrušit POV a po rozprodání dílů to poslat ndo hutí.. Vždy výměnou za vadný díl aby při likvidaci nebyl problém s nekompletním vozidlem tj. např. chcíplý motor vám dá a odveze si váš který jede. Motor jen hodíte do kufru a furt je to kompletní vůz...
Fíííha, jenže tohle už zní hrozně složitě, tak se omlouvám, zda jsem vše nepochopila... my tomu právě nerozumíme. Není třeba nějaká společnost, která se o to bude starat? Třeba ty AAA? Jsou schopní odkoupit i nepojízdný vůz?
béčka vám moc nedaj, ale naleští to, zamaskujou vady a prodaj to jako vůz ve výborném stavu. Reklamace = kupce vyfakujou a těžko něco zmůže. dost nefér, ale hodně lidí to takhle řeší..
Nepojízdné moc neprodáte, leda za odvoz, to už je lepší za litr ekolikvidace.. Zpojízdnit a prodat pak vám to hodí na hlavu že jste podvodníci a budete muset "hrát béčka" a s reklamací ho vyfakovat ; mít neprůstřelnou smlouvu ("soubor náhr. dílů" neprůstřelný není)
Rozprodat na díly se dá, ale chce to prostor a čas... Depozit a díly jen měnit, pak kompletní vůz poslat do hutí.. Pokud někdo bude chtít dveře, tak jeho bourané vám nechá atd.
Pro přepis je nutná evidenčka. POV zrušíte oznámením změny vlastníka pojišťovně. Bez přepisu nedávat z ruky! Vykašle se na to a bude s tím problém...
Pár postřehů. nebudu hodnotit tu spojku za 18 000. přejde hooodně předražená, ale o tu nejde!
Píšete že auto má novou TK-tzn na STK nějak muselo dojet-proč je tedy nyní nepojízdné, pokud nepočítáme AKB, která je KO? Jak je to dlouho co se prováděla TK? Pokud méně jako měsíc=je tam platná i EvK!= relativně o starost méně.
Nová AKB cenu nenavýší!
Nyní to hlavní jaké dokumenty jsou třeba. Jako první DOKLADY auta (ORV I a II nebo starší OTP a TP) další je třeba protokol oprovedené EVIDENČNÍ kontrole, starý max 30 dnů a tato kontrola je součástí PLNÉ technické ko.A nejdůležitější je najít kupce!
Nyní to nejdůležitější auto klidně můžete prodat na ND, nebo jako soubor ND-lepší je na opravu nebo na ND. Ale pozor ! při prodeji TRVEJTE NA ZÁPISU ZMĚNY! Tzn postaru na převodu vozidla na kupujícího. Předejdete tím dalším hooodně těžko řešitelným problémům!
PS co je to za auto-značku, model, motor!
Na faktuře je hlavní válec spojka, sada spojky držák na zavěšení motoru, filtrů a jiné drobnější částky. Práce za 3000kč.
Ale nedivila bych se, kdybyste měl pravdu.
Jinak už jsem psala o komentář výš, že se musím opravit, to auto technickou nemá už asi 10 měsíců. Moje chyba.
Děkuji za přehledný seznam.
P.S.: ŠKoda Octavia Combi 4x41,9 TDI, 2001. Přidávala jsem i fotky o komentář výš.
Toto jste fakt koupili a investovali do toho? Shnilá bouraná plečka... Buď rozprodat použitelný díly nebo poslat do hutí..
Chybami se člověk učí. Taky jsem kdysi udělal podobnou chybu-ale jezdil jsem s tím autem skoro deset let.nasypal jsem do něj postupně asi 70 tkč!Tedy včetně nepravidelné výměny oleje a filtrů a pneumatik.
Z Dejte tom čas a zkoušejte inzerovat a uvidíte, nenajde se kupec=ekolikvidace.
Ano. Manžel to doopravdy koupil a ještě hodně předražené a to se ještě pán tvářil, že mu dává slevu. Stálo nás 27.000 a jezdilo měsíc, pak se opravovala spojka za 18.000 a jezdilo tak další 2 týdny. Paráda. Věřte mi, že za hloupost i neznalost jsme již zaplatili a právě nechceme aby to bylo horší.
Problém je trochu v tom, že nějak nedokážu přesvědčit manžela o tom, že je to vrak. Proto jsem chtěla názory i dalších a více lidí, aby se už nestal žádný nesmysl. Velice Vám děkuji za Váš názor. Mám stejný.
Člověk nemusí být odborník, ale tohle nemá daleko k slepotě. Od pohledu vyježděná popelnice, kterou bych ani nezamykal, ani klíče že zapalování bych nevyndaval...ještě za takovou dardu. Jak tohle mohl někdo prodávat a jak to mohl vůbec někdo koupit?
To víš, Okta v Tédéíčku si drží cenu (podle spojky za 18k to bude nafta) Klíčky bych vyndaval, dá se čekat že se sama zamkne, ale klidně položil na střechu
Když tohle srovnám třeba s Mareou az 30k kde se dá najít opravdu bezproblémový stav... Fakt nechápu jak toto někdo může koupit za 30k a ještě s nutností sypat do toho aby to jelo..
Ale třeba najdou podobnýho kupce jako byl on sám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.