Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější povinné ručení? zde!

Od: petrvondrasek odpovědí: 15 změna:
Dobrý den,
Našel jsem výborný odkaz na porovnání povinného ručení pro jakýkoliv vůz. Stačí jen doplnit požadující údaje. Najde Vám to nabídku několika pojišťoven a vy si můžete vybrat tu nejvýhodnější pro váš vůz (slevy až 70%). Samozřejmě neni problém doplnění jen z informačních důvodů, porovnání je zcela zdarma a vyplněním se nikomu navážete.
http://jdem.cz/efbn4
Děkuji a pěkný den!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Bezvadný odkaz! Funguje naprosto spolehlivě, stejně jako sama podvodnická agentura!

marenka*
hodnocení

0x

Pane Vondrášek, a poradit jste potřeboval v čem? :-P

alf*

v ničem jinak by dal jen odkaz na porovnání ipojisteni.cz/... a ne nějaký provizní

doplněno 08.04.10 22:25:

ipojisteni.cz/...

zkrácené odhalí unshorten.com/... u nedůvěryhodných zkrácené raději vždy nechám zkontrolovat ;)

ar*
hodnocení

0x

Řekl bych ,že agenti od ipojištění mají někde poblíž hnízdo. petrvondrasek přicházíte pozdě, už jsme všichni toto nejvýhodnější povinné ručení uzavřeli. Takže kšeft nebude, zkuste jiné stránky.

marenka*

Are, to hnízdo je dobrý *haha**hej**palec*

papene*

Teď jste ho všichni odradili a já se chtěla pojistit.*haha*

marenka*

Pap, napište sem svoje telefonní číslo, já bych řekla že se ozve ;) To on jenom v koutku číhá *vtip*

ar*

Tak ty jediná nejseš? Tak to já mu kecal *zed*. Já myslel,že jsme už všichni. Nevadí vydrž zejtra přiletí další trubec.

papene*

*bezim*Já se dostala sem až teď.marenko s tím telefonem nevim,nevim není to moc velké riziko?:D

cyril*

Je to naprosto bezpečné, podobně jako sex po telefonu! *smich*

marenka*

Určitě ne, dáte sem telefon, pojistí Vaši celou rodinu, auto, domek, pejsky,nohu i trávník a pak ještě dostanete hromadu slevových poukázek za pár šupů a jako bonus výhodný úvěr :D

papene*

*zed*Že se nestydíte, jste banda neznabohů a proto se k vám připojuju.*pivo**haha*

doplněno 08.04.10 22:54:

marenko o jakou nohu prosim jde?:D

marenka*

O tu, které si nejvíc ceníte :D u mě je to např. levá zadní :-P

ar*

Když tak ať zavolá na toto 721 610 606

marenka*
08.04.10 22:57

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]