Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny PHM v Polsku

Od: klepi® odpovědí: 6 změna:

Dobeý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo jezdí tankovat do Polska, jak je to tam teď s cenou nafty a benzínu? Koukal jsem na pár fotek z shellu a podobných dražších řetezců a přijde mi to levnější. A co kavlita?

Za všechny komentáře děkuji.

Václav

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S kvalitou jsem nikdy problém neměl ani když jsem jezdil v Kudově dozadu k nádraží na noname pumpu jako do statku. Shell je v Polsku paradoxně jedna z nejlevnějších značek a přitom u nás se tváří jako premiovka. Kvalita je stejná na obou stranách hranice. Orlen je většinovým majitelem řetězce Benzina takže tam taky problémy s kvalitou čekat nemusíš. Co se týče cen, tak poslední dva roky v předcovidovém období se to moc nehýbalo a vyházelo to zhruba na stejno jako tankOno. Jak to vypadá teď nevím. Při platbě kartou je ale rozdíl v tom jakou máš banku. Se sousedem který má českou spořku jsme se kolikrát rozcházeli i o korunu na litru, takže jemu se víc vyplatilo platit hotovostí.

hodnocení

0x

LPG je kolem 2.60

jurajjuraj*
hodnocení

0x

co by melo byt s kvalitou? v PL je 4x vice lidi nez u nas, tzn vice aut nez u nas a nemaji ulice plne nepojizdnych aut kvuli spatnemu benzinu, spatna kvalita polskeho benzinu je asi neco jak spatna kvalita polskych potravin, kdyz si vysrany cesky obchodnicek objedna to nejlevnejsi tak dostane nejlevnejsi odpad, tak to je vsude

Jenomže to lidem nevymluvíš. Prostě polské uzeniny jsou z mrtvých krav a posypové soli a všichni Poláci jsou asi všichni masochisti kteří to s radistí konzumují ale ještě raději to pašují k nám. Ale ona jim tam Unie udělá pořádek. Teď zrovna běží arbitráž protože ty potvory furt udí uzeniny kouřem zatímco Unie prosazuje namáčení v nějakém chemickém sajrajtu tekutým kouřem.

A u nás jsou uzeniny ze živých krav a prasat?*zed*. Každé dobytče se musí nejprve usmrtit!

A jinak víš čím se liší posypová sůl o soli používané v kuchyni? Ničím jen větší čistotou!

Kvůli covidu mi v Kudowě padly dvě nejoblíbenější masny. Kam já budu chodit :( To bylo vždycky 4-5 kilo klobásek a 2-3 kila tvrdých sýrů a šup s tím do mrazáku aby člověk měl zásobu a nemusel do lidlu. I ty nejobyčejnější buřty Kielbasa Grilowa mají 75% masa. Když se člověk podívá na složení uzenin u nás tak 3/4 sortimentu nemá ani 70% a to ty polské stojí minimálně o třetinu miň. O sýrech ani nemluvím třeba Krolewski se tady prodává o 70kč dráž než tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]