Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda v aute

Od: stefann odpovědí: 3 změna:
Zdravím mam Golf MK5. Mam taky problém v poslednom čase pri návšteve umývačky sa mi objavila voda v aute.Voda je len na strane spolujazdca a sediaceho pasažiera za ním pod nohami pod kobercom. Aby mi to uschlo som musel odstrániť sedačku a vybrať tapacirung alebo tu penovu výplň nech to uschne som zúfalí v servise mi nevedeli poradiť. povedali ze odtokove kanáliky pod čelným sklom len keď som to dal do servisu tie boli čisté. Je to zaujímavé že voda je len na strane spolujazdca. Mal niekto podobný problém? Poprípade mi dat radu alebo servis ktorý by sa tomu venoval. Bývam v Prahe za každú radu budem vďačný ďakujem
Voda v aute
Voda v aute #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíš najít cestičku vody kudy tekla. Jestli to za tebe udělá servis - nevím. To se jich musíš osobně zeptat.

Jinak musíš demontovat sedadla, koberce a vodu vysušit. Pak nechat auto stát v teple, aby voda vyschla a hledat na svislých nebo šikmých plochách stopy protékající vody.

Pokud to takhle nenajdeš, tak se musíš zavřít v autě se svítilnou a někdo jiný musí hadicí polévat jednotlivá místa karoserie. Ty budeš v autě sledovat, kde se objeví potůček vody.

hodnocení

0x

Co filtr kabiny? Je mokrý?

hodnocení

0x

Tipuju, že to teče přes netěsnící čelní sklo na sloupku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]