Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda se zataženou ruční brzdou u vozu s automatickou převodovkou

Od: ivusha odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

ujela jsem 7 km se zataženou ruční brzdou ve voze Suzuki splash s automatickpou převodovkou. Průměrnou rychlost po celou dobu jízdy jsem měla 50 km. Jak moc se mohl vůz poškodit?

Děkuji za odpověď

Iva

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pet*
hodnocení

2x

no to je na generálku celého motoru.jste je tak hloupá a nevěděla jste že máte ručku?

hodnocení

0x

Já jsem to zažil 2x.

Poprvé asi před 45 roky v trabantu - to jsme ujeli asi 15 km.

A žádné výrazné opotřebení obložení jsme nezaznamenali.

A podruhé ve fabii kde po cca 2 metrech jsem ji uvolnil - ale to jsem ji neuvolnil hned úplně, takže byla zatažená částečně a hned to začalo při rozjezdu pískat.

Ale ten trabant nic a to byla zatažená úplně.

Může se poškodit obložení a nebo destičky - nevím jaké brzdy má Suzuki splash vzadu.

A to auto nemá žádnou signalizaci a nebo ta signalizace jen nefunguje?

hodnocení

0x

A to je automat nebo jen robot: Matně tuším že u automatické převodovky toto ani nejde.

31.05.21 13:07

Jde to :)

hodnocení

0x
Nestálo se asi nic,Já jel s ot-64 asi 20 km ,buben byl rozžhavený do červena a velký smrad.Zjistil jsem to tak, že mi bigoši začli mlátit do přepážky mezi prostorem pro četu a řidičem,jak se dusili.:)

hodnocení

0x

Tak to máte dobré, se svými auty s výjímkou Premacy ani nerozjedu.

Mě to zase na palubce bliká a pípá, že se toho nedá nevšimnout.

08.06.21 10:07

Mě taky

asd1
hodnocení

0x

Brzdy snesou docela dost, pokud to nesmrdělo a nečoudilo *smich*, tak nejspíš přežilo v pohodě...

hodnocení

0x

Vůz se nepoškodí,jen bych doporučil seřízení brzd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]