Zdar, zajímalo by mě čím si myslíte že může být způsobený takový start? Když je motor zahřátý je start ještě horší. Přikládám odkaz s videem. Žhaviče jsou nové. Napadl mě startér.
Tak startérem to rozhodně není, vždyť ten točí krásně.
polo99
Tak to je docela blbý, protože nic jiného mě nenapadá. Někdy se ten start sekne úplně. Můžu zkusit vyměnit palivový filtr ale na druhou stranu někdy se podaří nastartovat okamžitě
Palivový filtr jsem neměnil a ani nevím jak je starý, napadlo mě že má problém při startu nasát naftu a tímpadem nastartovat. Takže asi ho vyměním, bez čidla teploty to startuje stejně. Jinak žhavičky jsou nově vyměněné,ale taky mám pocit jakoby to nežhavilo
U 1,9d mi padala nafta. Přepadové hadičky nové a jestli tam není tak dát nasávací balónek na palivo do motorového prostoru. Jednak nebude padat tak rychle, druhak stačí jednou měsíčně napumpovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.